//

Szerelmi fészkek Szegeden – pár órára szoba kiadó!

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20130731_kulcsos_szoba_001Van hová bújni a kíváncsi szemek elől. Diszkrét szerelmi fészkeket ajánlanak pároknak és szeretőknek. A lényeg, hogy a tulajdonos semmit sem kérdez arról, ami a szobában történik. A feltételek azonban szigorúak.

„Ha van kivel, de nincs hol” – az interneten ezzel a szlogennel hirdetik találkahelyeiket az úgynevezett kulcsos szobák. A SZEGEDma.hu két szegedi búvóhely nyomába eredt, hogy közelebbről is megismerhessük a meghitt szobácskák vonzó atmoszféráját. Érdekes felfedezést tettünk, amikor nemcsak franciaágyas helyiségekre, hanem komplett kiadó lakásra bukkantunk.

Szerelmi fészek a Rókusi körúton

Ilyen volt az a Rókusi körúti búvóhely, ahol a tulajdonos – kinek nevét nem közölhetjük – nyolcadik emeleti, felújított egyszobás panellakását adja ki turbékoló szerelmeseknek. Teljes fürdőszobai, konyhai és egyéb háztartási felszereltséggel gondoskodik a kellemes környezetről, akárcsak egy panzióban járnánk. Több alkalommal nyomatékosította, hogy csak takarítani jár be a lakásba, egyébként nem veszi figyelembe az ott történteket. Mivel szolgáltatásuk non-stop, az éjszaka érkező utazóknak – külön kérésre – előre behűtött itallal és étellel kedveskedik. Méghozzá nem is drágán, tekintve, hogy kétórányi magányért 3000 forintot, két napért pedig 15 000 forintot kér. Azonban szigorú szabályok betartását követeli meg a vendégeitől és az érdeklődőktől: prostituáltaknak, drogosoknak, valamint részegeknek tilos a belépés, de a rejtett telefonszámokra sem reagál a kamuzók elkerülése végett. „Találkozáskor előre kell fizetni, akkor adom a kulcsot. Mikor elmentetek, bedobjátok a postaládába, majd többet nem találkozunk” – biztosított diszkrét magatartásától a tulajdonos.

SZEGEDma.hu-értékelés

Igaz, ha a Rókusi körutat választjuk, nem a belváros szívében szállunk meg, de tömegközlekedéssel egyszerűen megközelíthetjük Szeged frekventált helyeit. A televízió, mosógép, gáztűzhely adott az otthonos hangulathoz, így könnyebben elengedheti magát a párocska. Ha egy környékbeli felújított, 50 000 forintos albérlet árával számolunk harminc naptári napra, akkor 1666 forintot fizetnénk a tulajdonosnak naponta. Itt két óráért ennek az összegnek a dupláját kérik, viszont 3000 forint fejében senki sem kérdez. Sőt, törzsvendégeknek kedvezmény jár!

Szatymazon panzióban

Az előbbi lakáshoz hasonlóan egy szatymazi panzióban is igénybe vehetjük a néhány órás szállásfoglalást. Az ügyintéző hölgytől megtudtuk, a franciaágyas szobákat maximum hat óra hosszára vehetjük ki, 5000 forintért, viszont ha éjszaka érkezünk, duplájával kell számolni a költségeket. A panzió szobáihoz tartozik külön fürdőszoba, a klímahasználatért pedig felárat kérnek. Érdemes megfontolni továbbá, hogy mikor megy a pár kikapcsolódni, ugyanis szombat esténként swingerpartit tartanak.

SZEGEDma.hu-értékelés

Az egyszobás lakás árához képest olcsóbb, viszont közel sem nyújt olyan szolgáltatásokat, mint a Rókusi körúti. Egyik szobában sincsen saját televízió, csak a közösségi térben. Dohányozni – az egyik szoba kivételével – itt sem lehet, viszont az udvaron biztosítanak erre lehetőséget. Bár Szeged vonzáskörzetében járunk, a megközelítés így is nehézkes. Szerencsére a panzió honlapján elérhetőek a szálláshely GPS-koordinátái, ugyanis kisebb kalandtúra megtalálni az egyébként kellemes és csendes pihenőoázist.

A swingerklub megítélését viszont az olvasóra bízzuk…

Gaál Bernadett

Előző sztori

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Princza Anett

Következő sztori

Nagy Viktor: „Mostantól a négyes pályán úszunk”