Közélet

Szerelmi fészkek Szegeden - pár órára szoba kiadó!

Szerelmi fészkek Szegeden - pár órára szoba kiadó!

2013. augusztus 6., kedd
Szerelmi fészkek Szegeden - pár órára szoba kiadó!
SZS20130731_kulcsos_szoba_001

Van hová bújni a kíváncsi szemek elől. Diszkrét szerelmi fészkeket ajánlanak pároknak és szeretőknek. A lényeg, hogy a tulajdonos semmit sem kérdez arról, ami a szobában történik. A feltételek azonban szigorúak.

„Ha van kivel, de nincs hol” – az interneten ezzel a szlogennel hirdetik találkahelyeiket az úgynevezett kulcsos szobák. A SZEGEDma.hu két szegedi búvóhely nyomába eredt, hogy közelebbről is megismerhessük a meghitt szobácskák vonzó atmoszféráját. Érdekes felfedezést tettünk, amikor nemcsak franciaágyas helyiségekre, hanem komplett kiadó lakásra bukkantunk.

Szerelmi fészek a Rókusi körúton

Ilyen volt az a Rókusi körúti búvóhely, ahol a tulajdonos – kinek nevét nem közölhetjük – nyolcadik emeleti, felújított egyszobás panellakását adja ki turbékoló szerelmeseknek. Teljes fürdőszobai, konyhai és egyéb háztartási felszereltséggel gondoskodik a kellemes környezetről, akárcsak egy panzióban járnánk. Több alkalommal nyomatékosította, hogy csak takarítani jár be a lakásba, egyébként nem veszi figyelembe az ott történteket. Mivel szolgáltatásuk non-stop, az éjszaka érkező utazóknak – külön kérésre – előre behűtött itallal és étellel kedveskedik. Méghozzá nem is drágán, tekintve, hogy kétórányi magányért 3000 forintot, két napért pedig 15 000 forintot kér. Azonban szigorú szabályok betartását követeli meg a vendégeitől és az érdeklődőktől: prostituáltaknak, drogosoknak, valamint részegeknek tilos a belépés, de a rejtett telefonszámokra sem reagál a kamuzók elkerülése végett. „Találkozáskor előre kell fizetni, akkor adom a kulcsot. Mikor elmentetek, bedobjátok a postaládába, majd többet nem találkozunk” – biztosított diszkrét magatartásától a tulajdonos.

SZEGEDma.hu-értékelés

Igaz, ha a Rókusi körutat választjuk, nem a belváros szívében szállunk meg, de tömegközlekedéssel egyszerűen megközelíthetjük Szeged frekventált helyeit. A televízió, mosógép, gáztűzhely adott az otthonos hangulathoz, így könnyebben elengedheti magát a párocska. Ha egy környékbeli felújított, 50 000 forintos albérlet árával számolunk harminc naptári napra, akkor 1666 forintot fizetnénk a tulajdonosnak naponta. Itt két óráért ennek az összegnek a dupláját kérik, viszont 3000 forint fejében senki sem kérdez. Sőt, törzsvendégeknek kedvezmény jár!

Szatymazon panzióban

Az előbbi lakáshoz hasonlóan egy szatymazi panzióban is igénybe vehetjük a néhány órás szállásfoglalást. Az ügyintéző hölgytől megtudtuk, a franciaágyas szobákat maximum hat óra hosszára vehetjük ki, 5000 forintért, viszont ha éjszaka érkezünk, duplájával kell számolni a költségeket. A panzió szobáihoz tartozik külön fürdőszoba, a klímahasználatért pedig felárat kérnek. Érdemes megfontolni továbbá, hogy mikor megy a pár kikapcsolódni, ugyanis szombat esténként swingerpartit tartanak.

SZEGEDma.hu-értékelés

Az egyszobás lakás árához képest olcsóbb, viszont közel sem nyújt olyan szolgáltatásokat, mint a Rókusi körúti. Egyik szobában sincsen saját televízió, csak a közösségi térben. Dohányozni – az egyik szoba kivételével – itt sem lehet, viszont az udvaron biztosítanak erre lehetőséget. Bár Szeged vonzáskörzetében járunk, a megközelítés így is nehézkes. Szerencsére a panzió honlapján elérhetőek a szálláshely GPS-koordinátái, ugyanis kisebb kalandtúra megtalálni az egyébként kellemes és csendes pihenőoázist. A swingerklub megítélését viszont az olvasóra bízzuk…

Gaál Bernadett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.