Közélet

Orosz és dél-koreai táncosok a szabadkai Interetno Fesztiválon

Orosz és dél-koreai táncosok a szabadkai Interetno Fesztiválon

2013. augusztus 20., kedd
Orosz és dél-koreai táncosok a szabadkai Interetno Fesztiválon
interetno

Magyarország és Szerbia mellett Panamából, Dél-Koreából és Oroszországból érkezett tánccsoportok is bemutatkoznak az augusztus 22-én induló XII. Interetno Fesztiválon. A szabadkai rendezvény borfesztivállal, táncházzal és kirakodóvásárral is várja a kilátogatókat.

Tizenkét országból - többek között Olaszországból, Panamából, Indonéziából, Lengyelországból, Dél-Koreából és Oroszországból - érkezett küldöttség kulturális értékeivel ismerkedhetünk meg az augusztus 22-e és 26-a között zajló XII. Interetno Fesztiválon. Szabadka főterén este hét órától tekinthetjük meg a világ minden pontjáról idelátogató tánccsoportok előadásait, valamint a táncosok felvonulást is tartanak a városban augusztus 26-án. "Etnopolis" rendezvényeit kirakodóvásár és játszóház kísérik, többek között az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark kézműveseinek munkáját is megtekinthetjük itt. Idén először borfesztivál is kíséri a rendezvénysorozatot, melyen nyolc borászat várja a szomjas vendégeket este hat órától. A bortér szomszédságában lévő színpadon koncertek is lesznek este fél héttől, valamint augusztus 23-án a városháza előcsarnokában mindenki számára nyitott kerekasztal-beszélgetést tartanak a borászok. Részleteket a

rendezvény honlapján

olvashat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.