Sport

Labdarúgás: sima kisteleki hatos az Üllés ellen

Labdarúgás: sima kisteleki hatos az Üllés ellen

2013. augusztus 14., szerda
Labdarúgás: sima kisteleki hatos az Üllés ellen

Egy szorosabb első félidő után a megye második vonalában vitézkedő Üllés nem bírta tartani az iramot a megyeegyes Kistelek ellen.

Az első játékrész szoros meccset hozott a Kistelek - Üllés derbin, azonban a második félidőre fokozatosan kiengedtek a vendégek. Zámboriék ekkor már futószalagon szállították a helyzeteket, remek főpróbát bemutatva a hétvégi rajt előtt, ahol egy ki-ki meccsen csapnak össze a SZVSE-vel (ahová hét új játékos is érkezett a nyáron). Az Ülléstől négyen távoztak a nyáron és ketten érkeztek, nem alakult át tehát jelentősen a keretük, a célkitűzésük is többek között az, hogy jó csapathangulat legyen, és minél több fiatalt építsenek be. A mai meccsen hiányzó is volt a vendégeknél. Mindenesetre épp megfelelő javítási lehetőség lesz a hétvégi rajt Tiszaszigeten, ahol a legnagyobb játékosmozgás történt az osztályban: hét távozó helyére tizenegyen érkeztek.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Kisteleki TSE - Üllési ISE 6-0 (1-0)

Kistelek:

Keresztes - Tóth, Bosánszki M., Gera, Fődi, Rácz, Zámbori, Lévai, Bárkányi, Rostás, Lajos. Cserék: Mészáros, Zuh, Getyinás, Farkas. Vezetőedző: Szabó Zsolt.

Gólszerzők:

Rostás 2, Getyinás 2, Farkas 2. Szabó Zsolt:

"Ezen a mérkőzésen azt tűztem ki feladatként, hogy elsősorban a támadásvezetéseket próbáljuk gyakorolni, minél többet kerüljünk helyzetbe, ez sikerült is. Majd hétvégén elválik, hogy mennyit tudunk ebből átmentenünk a SZVSE ellen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.