Írjon nekünk
Gazdaságvédelmi akcióterv

Sport

Labdarúgás: emberelőnyben sem bírt az Algyővel a Sándorfalva + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/dobocsaba.jpg

Megjelent:

sandorf_algyo_mj 00601Hiába került emberelőnybe a Sándorfalva a sárguló Algyővel szemben, a hazaiak nem bírtak ellenfelükkel, mely kemény mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot idegenben.

Az első percektől látszott, hogy igazi rangadóra látogatott ki ma a mintegy 150 fős publikum a sándorfalvi műfűre. A kezdetektől izzott a levegő a pályán, harcias, igen jó iramú meccs folyt, kissé el is durvultak olykor a kedélyek, nem egyszer csattant a stopli a sípcsontvédőn. Az Algyő játéka határozottabbnak, tudatosabbnak tűnt, ez megmutatkozott abban is, hogy közel 50 percnyi emberelőny nem volt elég, hogy ellenfele fölé kerekedjen a hazai gárda, sőt az Algyő emberhátrányban szerezte meg a győztes találatot is. Összességében elmondható, hogy ha a felütött labdák megtartásában sikeresebb, és továbbjátszásában pontosabb a Sándorfalva, akkor egy döntetlent simán kihozhatott volna a meccsből.

Labdarúgó megyei I. osztály 2. forduló:

Sándorfalva SK – Algyő SK 1-2 (0 -1)
Sándorfalva, műfű, 150 néző. Vezette: Kócsó Tibor Zsolt (Kovács Attila, Samu László).
Sándorfalva: Batik – Tóth A., Grósz, Bálint D., Kanász (Gyarmati 86′), Molnár, Bálint T., Fodor, Gémes, Mihalkó D., Varga. Vezetőedző: Tóth János.
Algyő: Szűcs – Laczkó, Gábor, Gonda, Daróczi (Koza 89′), Takács, Gyimesi (Orosházi 76′), Pataki, Hegedűs (Sebők 44′), Kohajda (Mohácsi (68′), Hadár. Vezetőedző: Takács Zoltán.
Gólszerzők: Fodor (51′), ill. Daróczi (9′), Mohácsi (70′).
Sárga lap: Molnár (43′), Kanász (45+1′), Varga (64′), ill. Gonda (11′), Hegedűs (25′), Hadár (28′), Kohajda (31′), Daróczi (36′).
Piros lap: Bálint T. (83′), ill. Gábor Z. (38′).

Tóth János: “Amit elterveztünk a meccs előtt, az a 6. percben dugába dőlt, mikor bekaptunk egy szerencsétlen és véletlen gólt. Ez felborította a meccs képét. Az Algyő a vezetés után sikeresen tördelte a játékot. Az egyenlítést követően voltak lehetőségeink, de a rossz idő leple alatt kaptunk egy gólt a semmiből.”

Takács Zoltán: “A győzelmünk ellenére azt kell mondanom, hogy belenyúlt a mérkőzésbe a játékvezető, hiszen 1-0 után egy nyilvánvaló tizenegyest és kiállítást nem fújt be, helyette mi kaptunk egy oktalan piros lapot. Gratulálok a fiúknak, hogy ilyen körülmények között, 10 emberrel is megnyerték a meccset, amit akár nagyobb arányban is behúzhattunk volna.”

Online közvetítésünk:

90+2′
Ki- és beszólogatásokon kívül csak egy Gémes-szabadrúgás borzolja a kedélyeket, kezet reklamálnak a támadók, amikor lepattan a sorfalról. Aztán a spori lefújja.
90′
Kettő perc ráadást mutat Kócsó játékvezető.
89′
Daróczi jön le az Algyőnél, Koza megy fel helyette.
86′
Érdekes eset: egy a karján lévő SZIN-karszalag (fémkapcsot tartalmaz) miatt Széll nem tud beállni Kanász helyett, a spori nem engedi. Gyarmati a csere végül.

83′
Patakiba száll bele nagyon csúnyán, valószínűleg szándékosan Bálint Tamás, azonnal villan a piros a sérülésveszélyes megmozdulásért. Patakit ápolják, le kell vinni, fájlalja mellkasát.
80′
Pataki jobb oldalsó szabadrúgása félmagasan élesen tekeredik be a rövid sarok felé , de a jó ütemben berobbanó Orosházi nem tudta megfejelni, elsuhant a kobakja előtt.
76′
Algyői substitúció: Gyimesi jön le, kissé húzza a lábát. Orosházi váltja.
75′
Most Gyimesi marad lenn, őt kell ápolni.
74′
Hadár a félpályáról lesvonalról egyedül ugrik ki a jobb oldalon, oldalról tör be a 16-oson belülre, ám Batik Gergő jól zárja a szöget ahogy kilép, a csatár nem is tudja mellette ellőni szögből a laszti. Benn pedig érkezett gólra éhesen Mohácsi.

70′
GÓÓÓL!!! Egymásra várnak a hazai védők, s a frissen beállt Mohácsi lendületből csap le a labdára, elhúzza a 16-osnál balra a labdát, majd félfordulatból visszalő a bal alsóba, vezet az Algyő, a csereember gyakorlatilag első labdaérintéséből! Micsoda entré! 1-2!
68′
Kohajdát Mohácsi váltja, úgy tűnik komolyabb a sérülése az algyői csatárnak.
67′
Kohajda marad lenn egy akció végén, ápolni kell, kérdéses, tudja-e folytatni.
65′
Daróczi lapos átlövése suhan el a lábak és a jobb kapufa mellett.
64′
Varga kap lapot rúgásért.
62′
Gonda kapáslövése 30 méterről: fölé-mellé.

59′
Továbbra is jó iramú a meccs, az Algyő játékán nem látszik meg az emberhátrány, a hazaiak pedig van, hogy négyen támadnak le egy támadót.
54′
Az algyői kapu előtt Varga 20 méteres lövése okoz feladatot Szűcsnek, a másik oldalon 7 méterről Takács fejese pedig Batiknak.
51′
GÓÓÓL!!! Fodor harciasan megszerzett egy labdát középen, 18 méternél, egy lendületes csellel tisztára játszotta magát és 16 méterről laposan a jobb sarokba lőtt! 1-1!
49′
Még csak most érkezett meg az első szöglet: Laczkónak kellett egy veszélyes beívelést két hazai támadó elől kifejelnie. A sarokrúgásból bedobás lett…
46′
Startolt a félidő.

45+2
Félidő.
45+1
Kanász rúgott oda
45+1
Két perc ráadás.
44′
A sérült Hegedűs helyére jön fel Sebők.
43′
Molnár lerántásért kapott sárgát.
38′
Mihalkó a földre került míg a szabadrúgáshoz készülődtek a hazaiak, a partjelző felemelte a zászlót és magához hívta a játékvezető, aki ez után kiállította Gábor Zoltánt – valószínű ütést inthetett be az asszisztens.

36′
Daróczi sárgát kapott egy belépőért.
35′
Kemény a csata, sok a szabálytalanság, főként az Algyő részéről.
31′
Kohajda kap figyelmeztetést egy durva szabálytalanságért.
29′
Molnár jobb oldalsó szabadrúgását Mihalkó D. fejelte a felső lécre, a kipattanót pedig egy belépő védőbe stukkolta – gólhelyzet volt a javából.
28′
Hadár kapott lapot rúgásért.

25′
Hegedűs kapott lapot, mert a pályán kívül feküdt a földön, majd nem szólt a bírónak, mikor visszatért.
22′
Kiegyenlített a mérkőzés, a támadásokban most az Algyő jeleskedik. Legutóbb Hadár tudott ráfordulni egy labdára a hazai védelem asszisztálása mellett 16 méternél, a jobb kapufa mellett suhant ki a lapos löket.
16′
Gyimesi labdaszerzése után Takács passzolt a kilépő Hegedűs elé, aki biciklicselekkel hozta magát lövőhelyzetbe, 15 méterről, a védő mellől tüzelt – oldalháló.
11′
Gonda kapott sárgát egy csúnya belépőért.

9′
GÓÓÓL!!! Daróczi végzett el egy szabadrúgást a jobb oldalról mintegy 35 méterről. Ívelten tekert a hosszú sarok irányába, Batik előrelépett a labda felé, de elszámolta magát, és a felső léc alatt a hálóba vágódott a labda a nyújtózkodó kapus kezét érintve. 0-1!
7′
Gémes szép, egyéni akcióval került lövőhelyzetbe és 22 méterről, jobb összekötő helyéről tüzelt is – a bal kapufa tövénél pattant ki a labda.
4′
A Sándorfalva kezdett támadólag, két akciónál is dolgoznia kellett Gáboréknak.
1′
A hazaiak kezdték a játékot.

16.58: Felvonulnak kezdéshez a csapatok. A hazaiak sárga mezben, kék nadrágban és fekete sportszárban, a vendégek zöld mezben, nadrágban és fehér sportszárban fociznak majd.

16.55: Üdvözöljük olvasóinkat a sándorfalvi műfűről, az idő focira termett, igaz, veszélyesen sűrűsödik az égen a kék-fehér felleg.


17 órakor Kócsó Tibor Zsolt sporttárs sípjelére indul az összecsapás és az élő közvetítés.

A találkozó elé:

Az előző szezon ezüstérmese, az Algyő SK nagyszerűen rajtolt a megyei I. osztályban, magabiztosan győzte le 3-1-re a Csongrádot. Hadár Attiláék ezúttal Sándorfalvára utaznak, ahol korábban is mindig küzdelmes, nehéz találkozókat vívtak, s ezúttal is kőkemény csatára készülhetnek. A nyáron kissé átszervezett, ám roppant ígéretes hazai csapat múlt héten meglepetésre csak gól nélküli döntetlenre volt képes Nagymágocson, így kettőzött erővel szeretne bizonyítani. Hogy a fiatalos lendület vagy a rutin, a tapasztalat és az összeszokottság érvényesül-e ezen a délutánon, kiderül a SZEGEDma.hu élő helyszíni közvetítéséből.

A találkozó részletes beharangozóját a két fél nyilatkozatával és a várható kezdőcsapatokkal együtt ide kattintva olvashatja el.

Sport

Bemutatták a kézilabda Bajnokok Ligája új trófeáját

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/dobocsaba.jpg

Megjelent:

A “robotkar” helyett ezentúl egy hálóban landoló labdáért küzdenek majd Európa legjobb kézilabdacsapatai.

Tovább olvasom

Hírzóna

Szűk családi körben temették el Benedek Tibort

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/dobocsaba.jpg

Megjelent:

Szerző:

A Magyar Kupa augusztusi döntője előtt pályafutása legszebb pillanataival emlékeznek rá.

Tovább olvasom

Sport

A PSG és Stas Skube is Szegedre jön a csoportkörben

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/dobocsaba.jpg

Megjelent:

Szerző:

A PSG és a Flensburg ismét Szegedre látogat, visszavághat Pick a Vardarnak.

Tovább olvasom

Aktuál