Sport

Labdarúgás: emberelőnyben sem bírt az Algyővel a Sándorfalva + FOTÓK

Labdarúgás: emberelőnyben sem bírt az Algyővel a Sándorfalva + FOTÓK

2013. augusztus 25., vasárnap
Labdarúgás: emberelőnyben sem bírt az Algyővel a Sándorfalva + FOTÓK
sandorf_algyo_mj 00601

Hiába került emberelőnybe a Sándorfalva a sárguló Algyővel szemben, a hazaiak nem bírtak ellenfelükkel, mely kemény mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot idegenben.

Az első percektől látszott, hogy igazi rangadóra látogatott ki ma a mintegy 150 fős publikum a sándorfalvi műfűre. A kezdetektől izzott a levegő a pályán, harcias, igen jó iramú meccs folyt, kissé el is durvultak olykor a kedélyek, nem egyszer csattant a stopli a sípcsontvédőn. Az Algyő játéka határozottabbnak, tudatosabbnak tűnt, ez megmutatkozott abban is, hogy közel 50 percnyi emberelőny nem volt elég, hogy ellenfele fölé kerekedjen a hazai gárda, sőt az Algyő emberhátrányban szerezte meg a győztes találatot is. Összességében elmondható, hogy ha a felütött labdák megtartásában sikeresebb, és továbbjátszásában pontosabb a Sándorfalva, akkor egy döntetlent simán kihozhatott volna a meccsből.

Labdarúgó megyei I. osztály 2. forduló:

Sándorfalva SK - Algyő SK 1-2 (0 -1)

Sándorfalva, műfű, 150 néző. Vezette: Kócsó Tibor Zsolt (Kovács Attila, Samu László).

Sándorfalva:

Batik - Tóth A., Grósz, Bálint D., Kanász (Gyarmati 86'), Molnár, Bálint T., Fodor, Gémes, Mihalkó D., Varga.

Vezetőedző:

Tóth János.

Algyő:

Szűcs - Laczkó, Gábor, Gonda, Daróczi (Koza 89'), Takács, Gyimesi (Orosházi 76'), Pataki, Hegedűs (Sebők 44'), Kohajda (Mohácsi (68'), Hadár.

Vezetőedző:

Takács Zoltán.

Gólszerzők:

Fodor (51'), ill. Daróczi (9'), Mohácsi (70').

Sárga lap:

Molnár (43'), Kanász (45+1'), Varga (64'), ill. Gonda (11'), Hegedűs (25'), Hadár (28'), Kohajda (31'), Daróczi (36').

Piros lap:

Bálint T. (83'), ill. Gábor Z. (38'). Tóth János:

"Amit elterveztünk a meccs előtt, az a 6. percben dugába dőlt, mikor bekaptunk egy szerencsétlen és véletlen gólt. Ez felborította a meccs képét. Az Algyő a vezetés után sikeresen tördelte a játékot. Az egyenlítést követően voltak lehetőségeink, de a rossz idő leple alatt kaptunk egy gólt a semmiből."

Takács Zoltán:

"A győzelmünk ellenére azt kell mondanom, hogy belenyúlt a mérkőzésbe a játékvezető, hiszen 1-0 után egy nyilvánvaló tizenegyest és kiállítást nem fújt be, helyette mi kaptunk egy oktalan piros lapot. Gratulálok a fiúknak, hogy ilyen körülmények között, 10 emberrel is megnyerték a meccset, amit akár nagyobb arányban is behúzhattunk volna."

Online közvetítésünk:

90+2'
Ki- és beszólogatásokon kívül csak egy Gémes-szabadrúgás borzolja a kedélyeket, kezet reklamálnak a támadók, amikor lepattan a sorfalról. Aztán a spori lefújja.
90'
Kettő perc ráadást mutat Kócsó játékvezető.
89'
Daróczi jön le az Algyőnél, Koza megy fel helyette.
86'
Érdekes eset: egy a karján lévő SZIN-karszalag (fémkapcsot tartalmaz) miatt Széll nem tud beállni Kanász helyett, a spori nem engedi. Gyarmati a csere végül.
83'
Patakiba száll bele nagyon csúnyán, valószínűleg szándékosan Bálint Tamás, azonnal villan a piros a sérülésveszélyes megmozdulásért. Patakit ápolják, le kell vinni, fájlalja mellkasát.
80'
Pataki jobb oldalsó szabadrúgása félmagasan élesen tekeredik be a rövid sarok felé , de a jó ütemben berobbanó Orosházi nem tudta megfejelni, elsuhant a kobakja előtt.
76'
Algyői substitúció: Gyimesi jön le, kissé húzza a lábát. Orosházi váltja.
75'
Most Gyimesi marad lenn, őt kell ápolni.
74'
Hadár a félpályáról lesvonalról egyedül ugrik ki a jobb oldalon, oldalról tör be a 16-oson belülre, ám Batik Gergő jól zárja a szöget ahogy kilép, a csatár nem is tudja mellette ellőni szögből a laszti. Benn pedig érkezett gólra éhesen Mohácsi.
70'
GÓÓÓL!!! Egymásra várnak a hazai védők, s a frissen beállt Mohácsi lendületből csap le a labdára, elhúzza a 16-osnál balra a labdát, majd félfordulatból visszalő a bal alsóba, vezet az Algyő, a csereember gyakorlatilag első labdaérintéséből! Micsoda entré! 1-2!
68'
Kohajdát Mohácsi váltja, úgy tűnik komolyabb a sérülése az algyői csatárnak.
67'
Kohajda marad lenn egy akció végén, ápolni kell, kérdéses, tudja-e folytatni.
65'
Daróczi lapos átlövése suhan el a lábak és a jobb kapufa mellett.
64'
Varga kap lapot rúgásért.
62'
Gonda kapáslövése 30 méterről: fölé-mellé.
59'
Továbbra is jó iramú a meccs, az Algyő játékán nem látszik meg az emberhátrány, a hazaiak pedig van, hogy négyen támadnak le egy támadót.
54'
Az algyői kapu előtt Varga 20 méteres lövése okoz feladatot Szűcsnek, a másik oldalon 7 méterről Takács fejese pedig Batiknak.
51'
GÓÓÓL!!! Fodor harciasan megszerzett egy labdát középen, 18 méternél, egy lendületes csellel tisztára játszotta magát és 16 méterről laposan a jobb sarokba lőtt! 1-1!
49'
Még csak most érkezett meg az első szöglet: Laczkónak kellett egy veszélyes beívelést két hazai támadó elől kifejelnie. A sarokrúgásból bedobás lett...
46'
Startolt a félidő.
45+2
Félidő.
45+1
Kanász rúgott oda
45+1
Két perc ráadás.
44'
A sérült Hegedűs helyére jön fel Sebők.
43'
Molnár lerántásért kapott sárgát.
38'
Mihalkó a földre került míg a szabadrúgáshoz készülődtek a hazaiak, a partjelző felemelte a zászlót és magához hívta a játékvezető, aki ez után kiállította Gábor Zoltánt - valószínű ütést inthetett be az asszisztens.
36'
Daróczi sárgát kapott egy belépőért.
35'
Kemény a csata, sok a szabálytalanság, főként az Algyő részéről.
31'
Kohajda kap figyelmeztetést egy durva szabálytalanságért.
29'
Molnár jobb oldalsó szabadrúgását Mihalkó D. fejelte a felső lécre, a kipattanót pedig egy belépő védőbe stukkolta - gólhelyzet volt a javából.
28'
Hadár kapott lapot rúgásért.
25'
Hegedűs kapott lapot, mert a pályán kívül feküdt a földön, majd nem szólt a bírónak, mikor visszatért.
22'
Kiegyenlített a mérkőzés, a támadásokban most az Algyő jeleskedik. Legutóbb Hadár tudott ráfordulni egy labdára a hazai védelem asszisztálása mellett 16 méternél, a jobb kapufa mellett suhant ki a lapos löket.
16'
Gyimesi labdaszerzése után Takács passzolt a kilépő Hegedűs elé, aki biciklicselekkel hozta magát lövőhelyzetbe, 15 méterről, a védő mellől tüzelt - oldalháló.
11'
Gonda kapott sárgát egy csúnya belépőért.
9'
GÓÓÓL!!! Daróczi végzett el egy szabadrúgást a jobb oldalról mintegy 35 méterről. Ívelten tekert a hosszú sarok irányába, Batik előrelépett a labda felé, de elszámolta magát, és a felső léc alatt a hálóba vágódott a labda a nyújtózkodó kapus kezét érintve. 0-1!
7'
Gémes szép, egyéni akcióval került lövőhelyzetbe és 22 méterről, jobb összekötő helyéről tüzelt is - a bal kapufa tövénél pattant ki a labda.
4'
A Sándorfalva kezdett támadólag, két akciónál is dolgoznia kellett Gáboréknak.
1'
A hazaiak kezdték a játékot.
16.58: Felvonulnak kezdéshez a csapatok. A hazaiak sárga mezben, kék nadrágban és fekete sportszárban, a vendégek zöld mezben, nadrágban és fehér sportszárban fociznak majd. 16.55: Üdvözöljük olvasóinkat a sándorfalvi műfűről, az idő focira termett, igaz, veszélyesen sűrűsödik az égen a kék-fehér felleg. 17 órakor Kócsó Tibor Zsolt sporttárs sípjelére indul az összecsapás és az élő közvetítés.

A találkozó elé:

Az előző szezon ezüstérmese, az Algyő SK nagyszerűen rajtolt a megyei I. osztályban, magabiztosan győzte le 3-1-re a Csongrádot. Hadár Attiláék ezúttal Sándorfalvára utaznak, ahol korábban is mindig küzdelmes, nehéz találkozókat vívtak, s ezúttal is kőkemény csatára készülhetnek. A nyáron kissé átszervezett, ám roppant ígéretes hazai csapat múlt héten meglepetésre csak gól nélküli döntetlenre volt képes Nagymágocson, így kettőzött erővel szeretne bizonyítani. Hogy a fiatalos lendület vagy a rutin, a tapasztalat és az összeszokottság érvényesül-e ezen a délutánon, kiderül a SZEGEDma.hu élő helyszíni közvetítéséből. A találkozó részletes beharangozóját a két fél nyilatkozatával és a várható kezdőcsapatokkal együtt ide kattintva olvashatja el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.