ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Princza Anett

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Princza Anett

2013. augusztus 6., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Princza Anett
princza_anett_4_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInPartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Mai Jó Arcunk,

Princza Anett

Szegeden él, de szívesebben lakna nagyobb városban, mint mondjuk Budapest. Nincs baja a napfény városával, de kicsit unalmasnak tartja. Jelenleg a szegedi Bonifert Domonkos Általános Iskola tanulója, 8. osztály után pedig a Deák Ferenc Gimnáziumot célozza meg. Egyelőre további tervei nincsenek, még ráér gondolkozni rajta.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 14 éves lány több mint 5 évet társastáncolt, majd – nem is olyan régen – váltott modern táncra, és most a TánCentrum csapatát bővíti. A táncot elég komoly hobbinak tartja, és szereti is csinálni. Szabadidejében a barátaival van, internetezik, olvas vagy járja a várost az ismerőseivel. Filmeket nem igazán néz, inkább a sorozatokat kedveli. Egyik kedvence a Vámpírnaplók. Olvasni is szokott, az ifjúsági regények vonzzák a legjobban. Jelenleg a Szent Johanna gimi 6. részét olvassa, melynek alkotója

Leiner Laura

magyar írónő. Szórakozni tinibulikba szokott menni az ismerőseivel, általában a Tisza Riverre. Szeret bulizni, ha eléri azt a kort, a felnőttpartikra is ellátogat majd.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• JustinBieber • WizKhalifa • Rihanna • Skrillex • PunnanyMassif

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.