Bulvár

Az M5-ös autópályán fogták el a szegedi drogszállítókat

Az M5-ös autópályán fogták el a szegedi drogszállítókat

2013. augusztus 23., péntek
Az M5-ös autópályán fogták el a szegedi drogszállítókat

Az M5-ös autópályán igazoltattak és fogtak el két szegedi férfit, akik autójukban több mint fél kilogramm kábítószert szállítottak, majd a házkutatás során is jelentős mennyiségű kábítószert találtak náluk - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-t.

Gál Kristóf

közleménye szerint a két férfit a BRFK felderítő osztályának a nyomozói igazoltatták csütörtökön az M5-ös autópályán Kecskemét közelében, és a járművük átvizsgálásakor egy dobozban 521 gramm súlyú, fehér színű, kábítószergyanús anyagot találtak. A nyomozók a két férfi szegedi lakásában tartott házkutatás során lefoglaltak további 500 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, 50 gramm kristályszerű, kábítószergyanús anyagot és több száz kék színű, ismeretlen eredetű tablettát. A rendőrök a két férfit előállították és őrizetbe vették, a további eljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság folytatja le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.