/

Az Anna-kútnál javítják a villamospálya és az útburkolat hibáit

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Augusztus 31-én és szeptember 1-jén az Anna-kútnál garanciális javításokat végez a kivitelező a villamospályán és az útburkolatban. A hétvégén ezért a 8-as trolibusz és a 10-es, 20-as autóbuszok ideiglenes megállókat használnak. A villamos- és a közúti közlekedés nem változik.

Augusztus 31-én és szeptember 1-jén, szombaton és vasárnap, az Anna-kútnál garanciális javításokat végez a kivitelező a villamospályán és az útburkolatban. A villamosok változatlanul közlekednek, a közúti forgalmat sem érinti a változás, azonban fokozott figyelmet kérünk minden érintettől a munkaterületen dolgozó munkások védelme érdekében.

A hétvégi javítások ideje alatt a trolibusz és az autóbuszok ideiglenes megállókat használnak. A 10-es és a 20-as autóbuszok az Anna-kútnál a villamosmegállók helyett a korábbi buszmegállókban, a Dugonics tér felé a templom előtt, a Glattfelder tér felé pedig az Anna-kút előtt állnak meg. A 8-as trolibuszokra Makkosháza irányába a templom oldalánál kialakított ideiglenes megállóban lehet felszállni. A parkolás a Tisza Lajos körúton (a templom oldalában) a régi buszmegálló helyén ideiglenesen korlátozásra kerül.

Minden javítás a garanciavállalási kötelezettség keretében valósul meg, azaz a városnak nem kerül pénzébe. A Szeged Pólus Kft. kérésének megfelelően a forgalmat és a lakosság nyugalmát a lehető legkisebb mértékben fogják zavarni a munkálatok.

Előző sztori

Szijjártó Péter Indiában tárgyal

Következő sztori

Varga Mihály: a gazdasági életben is el kell ismerni a teljesítményt