Közélet

Tömegtüntetéseket szervez az őszi szezonban a Jobbik

Tömegtüntetéseket szervez az őszi szezonban a Jobbik

2013. július 23., kedd
Tömegtüntetéseket szervez az őszi szezonban a Jobbik

Utcai tömegtüntetéseket szervez az őszi politikai szezonban a Jobbik; Vona Gábor pártelnök-frakcióvezető a Magyar Hírlapnak adott, kedden megjelent interjújában elmondta, a devizahitelesek és a földtörvény miatt lesznek demonstrációk, de az új földszabályozás kapcsán népszavazást is kezdeményeznek.

Arra is kitért, hogy a júniusi pulpitusfoglalási akciójuk rendkívüli esemény volt, nem terveznek hasonlót ősszel, de ha a helyzet megkívánja, élnek ilyen eszközökkel. A jelöltállításról elmondta: következő elnökségi ülésükön lezárják a jelöltállítás folyamatát. A Jobbikban az alapszervezetek döntenek a jelöltjeikről, az elnökségnek róluk kell határozni. A százhat egyéni induló kétharmada már most megvan, a következő két hétben határoznak a többi indulóról. A politikus azt is elmondta: az európai parlamenti választáson a mostani három helyett négy képviselővel számol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.