Szabadsága alatt kifogná a nagy halat B. Nagy László

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

b_nagy_laszlo_it-1Horgászni szeretne a szabadsága alatt B. Nagy László, a kormánymegbízott számára az az igazi kikapcsolódás, ha jó társaságban tölthet el pár napot.

A kormányablak-ügyintézők bizonyítványátadásán is szabadsága alatt vett részt B. Nagy László. Hiába van a parlamentben nyári szünet, mivel kormánymegbízott is, a pihenésre és kikapcsolódásra nincs sok ideje. Nincs rendes szabadsága, mint elmondta, úgysem tudná kivenni, de a lehetőségekhez mérten megpróbálja aktívan tölteni szabadidejét. A SZEGEDma.hu-nak elárulta, a bizonyítványátadást rendkívül fontosnak tartotta, nagyra becsüli kollégái munkáját, s azt, hogy milyen sokat tettek a továbbképzésért, ezért úgy érezte, fontos, hogy részt vegyen az ünnepségen.

Megtudtuk, feleségével pár napot már nyaralt, de szeretne még a nyár folyamán elutazni valahova, lehetőleg vízpartra, s vidám társaságban eltölteni egy kis időt. A kormánymegbízott imád horgászni, s ő maga pucolja és süti a halat, ezt nem bízza másra. S hogy milyen halat szeretne fogni? „Olyat, ami nagy, erős, küzd az életéért, és természetesen finom. Például süllőt vagy csukát” – mondta, hozzátéve, nem válogat, örül minden halnak, amit kifog.

Előző sztori

Többségében magyar és édes – dinnyemustra a Marson + FOTÓK

Következő sztori

Minden idők legnagyobb sárkányhajó-világbajnoksága Szegeden + VIDEÓ