Piarista találkozóról, lótusznapokról, mozdonyfüstről, kamionosokról a Telinen

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

DSCN4211Ezen a héten is a megszokott időben – pénteken este 7 órakor – jelentkezik a Szegedi Panoráma közéleti magazin a Telin Televízióban.

Az adás egyik vendége Németh Anikó, a Szegedi Tudományegyetem Füvészkert vezetője, akivel a hétvégi Lótusznapokról folytatunk hosszabb beszélgetést, a másik stúdióvendég pedig Nagy József, nyugalmazott MÁV főtanácsos, akit 50 évvel ezelőtt „csapott meg a mozdony füstje” s azóta lelkesen gyűjt minden értékes írásos emléket és tárgyat, ami a vasúttal kapcsolatos. A továbbiakban összeállítást láthatnak a Nemzetközi Piarista Ifjúsági Találkozó ópusztaszeri rendezvényéről, az alsóvárosi Nándorfehérvári napok gazdag eseményein keresztül megemlékezünk történelmünk egyik dicső csatájáról, valamint beszámolunk a hagyományosan látványos kamionos találkozóról is, amelyet a múlt héten tartottak Szegeden és Sziksósfürdőn.

A Szegedi Panoráma című közéleti magazin egyébként megtekinthető a www.youtube.com/telintv és a www.facebook.com/telintv oldalakon is.

Szerkesztő-műsorvezető: Kisimre Ferenc

Előző sztori

Eltűnt Kéri Attila, keresik

Default thumbnail
Következő sztori

Vizsgálja az új földtörvényt az alapvető jogok biztosa

Legutóbbi hasonló cikkek