Közélet

Mercedes-dömping a Széchenyi téren + VIDEÓ

Mercedes-dömping a Széchenyi téren + VIDEÓ

2013. július 1., hétfő
Mercedes-dömping a Széchenyi téren + VIDEÓ

Fótról indulva kétnapos autótúrával ünnepelték a Mercedes-Benz szerelmesei a márka S-osztályának negyvenedik születésnapját. Szegeden a Széchenyi téren gyűltek össze a VIII. Mercedes-Benz Classic Csillagtúra résztvevői.

Több mint 70 Mercedes-Benz startolt június utolsó hétvégéjén Fótról, hogy Kecskeméten keresztül Szegedre érve keresztülautózzák az országot. A Mercedes-Benz Classic Csillagtúra résztvevői idén a német autómárka S-osztályának negyvenedik születésnapjára emlékeznek meg a kétnapos autótúrával, melynek során veterán autómodellek modern utódaikkal vállvetve mutatkoztak be a nagyközönség előtt. Idén először a mezőnyben hat kiválasztott autó is rajtolt, mely bemutatja az ünnepelt modell fejlődéstörténetét. A Széchenyi térre kilátogatók szombat délután a csillagos márka több évtizednyi képviselőjével is megismerkedhettek. Tekintse meg ön is a SZEGEDma TV az eseményről készített videóját! http://youtu.be/qqMRB8wLZw4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.