Sport

Labdarúgás: egy góllal kapott ki az Atleticótól a Szeged 2011 "fakó"

Labdarúgás: egy góllal kapott ki az Atleticótól a Szeged 2011 "fakó"

2013. július 25., csütörtök
Labdarúgás: egy góllal kapott ki az Atleticótól a Szeged 2011 "fakó"
szeged2011_grosics48_gs

Egy frissen alakult gárda ellen lépett pályára a Szeged 2011-Grosics Akadémia fiatalokból és teszten lévő játékosokból álló csapata, mely két büntetőt is hibázott.

Az akadémisták és a próbajátékosok alkotta "B" csapat fogadta az Atletico Békéscsabát, melytől szoros meccsen kapott ki 2-3-ra a Nyilas-legénység úgy, hogy két tizenegyest is elhibáztak a mieink. A keret gerince külön edzésmunkát végzett. A Szeged 2011 szombaton a Bajával játszik majd 16 órakor.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Atletico Békéscsaba 2-3 (1-2)

Szeged:

Ikotin - Zámbó, Gadó, Barát, Erdős, Pászka, Geiger, Holler, Csányi, Germán. Cserék: Kalapács, Czirok, Kovács. Vezetőedző: Nyilas Elek.

Szegedi gól:

Germán 2. Nyilas Elek:

Főként az új játékosok teljesítménye érdekelt most, nem foglalkoztam az eredménnyel. Voltak biztató momentumok, de voltak gyengébb produkciók is. Pénteken kiértékeljük majd a látottakat. Szombaton már egészen más ellenfél ellen lépünk pályára Baján. Ott már az a csapat áll fel, amit egy bajnoki nyitányra is felküldenék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.