Közélet

Kutyás családi napra invitál a Tappancs Alapítvány

Kutyás családi napra invitál a Tappancs Alapítvány

2013. július 2., kedd
Kutyás családi napra invitál a Tappancs Alapítvány
tappancs41_gs

Szeged egyik legnagyobb kutyás családi rendezvényére várják az állatbarátokat az Erzsébet-ligetbe július hetedikén. Kutyás bemutatók és gyerekprogramok gondoskodnak a két- és négylábúak szórakozásáról egyaránt, a jövendőbeli gazdijelöltek pedig a Tappancs árván maradt ebei közül is válogathatnak.

Színes családi napra várnak minden gazdit és állatszeretőt jövő hét vasárnap az újszegedi Erzsébet-ligetbe. A XII. Tappancs Állatfesztivál idén is úgy állította össze programkínálatát, hogy a családok és házi kedvenceik is egész nap jól szórakozzanak. Délelőtt fél tíztől indul a rendezvény: elsőnek a Vám- és Pénzügyőrség munkáját nap mint nap segítő négylábúakkal ismerkedhetünk meg, akik látványos bemutatóval szórakoztatják a közönséget. Bemutatkoznak a terápiás ebek is, valamint a hazánkban egyre népszerűbb kutyás frizbi sportról is hallhatunk érdekességeket. Kutyaiskolák tippjei mellett állatorvosi tanácsokkal is várják a kilátogatók, persze a szakemberek mellett egymástól is sokat tanulhatnak a szegedi kutyások. A kicsik sem unatkoznak majd a késő délutánig tartó rendezvényen: egy gyereksarokban óriási társasjátékkal, kézműves sarokkal és arcfestéssel várják őket. A rendezvény egyik fénypontja lesz a délutáni kutyaszépségverseny, melyre évről-évre nagyobb az érdeklődés, ide reggeltől várják a nevezéseket. Akkor is ott a helyünk, ha nincs ebünk, de vágynánk egyre, hiszen a Tappancs Állatvédő Alapítvány számtalan árvája várja majd a helyszínen, hogy jövendőbeli gazdijának megakadjon rajta a szeme. "Igyekszünk minél több alapítvány gondozásában lévő ebet kihozni a ligetbe, hiszen ilyenkor rekord számú örökbefogadást szoktunk elkönyvelni. Bízunk benne, hogy idén is sok eb talál szerető gazdira" - nyilatkozta portálunknak

Szerencsés Tilla

, a rendezvény egyik szervezője.

Állatfesztivál_fejléces_végleges

A rendezvény minden programja ingyenes, melyekről részletesen az

alábbi linkre kattintva

olvashat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.