/

Kutyás családi napra invitál a Tappancs Alapítvány

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tappancs41_gsSzeged egyik legnagyobb kutyás családi rendezvényére várják az állatbarátokat az Erzsébet-ligetbe július hetedikén. Kutyás bemutatók és gyerekprogramok gondoskodnak a két- és négylábúak szórakozásáról egyaránt, a jövendőbeli gazdijelöltek pedig a Tappancs árván maradt ebei közül is válogathatnak.

Színes családi napra várnak minden gazdit és állatszeretőt jövő hét vasárnap az újszegedi Erzsébet-ligetbe. A XII. Tappancs Állatfesztivál idén is úgy állította össze programkínálatát, hogy a családok és házi kedvenceik is egész nap jól szórakozzanak. Délelőtt fél tíztől indul a rendezvény: elsőnek a Vám- és Pénzügyőrség munkáját nap mint nap segítő négylábúakkal ismerkedhetünk meg, akik látványos bemutatóval szórakoztatják a közönséget. Bemutatkoznak a terápiás ebek is, valamint a hazánkban egyre népszerűbb kutyás frizbi sportról is hallhatunk érdekességeket. Kutyaiskolák tippjei mellett állatorvosi tanácsokkal is várják a kilátogatók, persze a szakemberek mellett egymástól is sokat tanulhatnak a szegedi kutyások.

A kicsik sem unatkoznak majd a késő délutánig tartó rendezvényen: egy gyereksarokban óriási társasjátékkal, kézműves sarokkal és arcfestéssel várják őket. A rendezvény egyik fénypontja lesz a délutáni kutyaszépségverseny, melyre évről-évre nagyobb az érdeklődés, ide reggeltől várják a nevezéseket. Akkor is ott a helyünk, ha nincs ebünk, de vágynánk egyre, hiszen a Tappancs Állatvédő Alapítvány számtalan árvája várja majd a helyszínen, hogy jövendőbeli gazdijának megakadjon rajta a szeme. “Igyekszünk minél több alapítvány gondozásában lévő ebet kihozni a ligetbe, hiszen ilyenkor rekord számú örökbefogadást szoktunk elkönyvelni. Bízunk benne, hogy idén is sok eb talál szerető gazdira” – nyilatkozta portálunknak Szerencsés Tilla, a rendezvény egyik szervezője.

Állatfesztivál_fejléces_végleges

A rendezvény minden programja ingyenes, melyekről részletesen az alábbi linkre kattintva olvashat!

Előző sztori

Hamarosan ismét szabad az újszegedi strand!

Következő sztori

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csörsz Édua