Sport

Kosárlabda: szolnoki győzelmek a szegedi Topic Torna első napján

Kosárlabda: szolnoki győzelmek a szegedi Topic Torna első napján

2013. július 13., szombat
Kosárlabda: szolnoki győzelmek a szegedi Topic Torna első napján
szedeak_kormend10_kosarlabda_gs

Idén Szegeden rendezik az immár tizenkettedik alkalommal sorra kerülő szurkolói kosárlabdatornát, a Topic Tornát. Szombaton a szolnoki drukkerek verhetetlenek voltak.

A szombaton és vasárnap megrendezésre kerülő verseny első napján, az újszegedi sportcsarnokban a szolnoki, szombathelyi, paksi, kecskeméti és székesfehérvári szurkolói csapatok csaptak össze. A szolnokiakat nem lehetett tartani, akárcsak profi csapatuk, a szurkolói is verhetetlennek bizonyult, miután nagy csatát vívott a Falco-hívekkel és az atomvárosiakkal, könnyedén verve a hírös városiakat és simán a székesfehérváriakat is. A csapatok körmérkőzéses rendszerben küzdenek egymással, és az "alapszakasz" után a 3. és 4. helyezett a bronz-, az 1. és a 2. az aranyéremért csap össze. A mérkőzések vasárnap is 9.30-kor kezdődnek, a döntőben pedig 12.30-kor dobják fel a labdát. Az eseményre a belépés díjtalan.

Szombati eredmények:

Szolnok - Szombathely 50-47 Paks - Kecskemét 39-28 Székesfehérvár - Szombathely 39-44 Kecskemét - Szolnok 30-45 Szombathely - Paks 53-34 Szolnok - Székesfehérvár 50-41 Kecskemét - Székesfehérvár 35-54 Szolnok - Paks 48-43

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.