Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Nagy Adrienn

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

nagy_adrienn_2_gsHa szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInPartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnáziumban tanul mai Jó Arcunk, Nagy Adrienn, méghozzá humán szakon. Saját bevallása szerint eddigi élete legjobb döntését hozta, amikor ide jelentkezett. Nagyon szereti a sulit, a legjobbak közé sorolja mind oktatási, mind társasági szempontból. Szeretne majd tovább tanulni egyetemen, elképzelései szerint vagy a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán, vagy külföldön, Ausztriában, esetleg Németországban. Szegedet imádja, szépnek és élhetőnek tartja a várost, viszont szívesen kipróbálná, milyen máshol élni, ezért is vonzza a külföldi tanulás lehetősége.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 18 éves lány hobbija a sport. Sokféle sportágat űzött már, de jelenlegi kedvence a spinning. Szabadidejében a barátaival van, internetezik, sportol, esetleg járja a várost. Filmezni nem sűrűn szokott, de hangulatától függően néha megnéz egy vígjátékot vagy egy komolyabb hangvételű filmet. Olvasni a kötelezőkön kívül leginkább angol nyelvű műveket olvas, nyelvfejlesztés céljából. Kedvenc kötete – ami megszerettette vele az olvasást – J. K. Rowling Harry Potter-könyvsorozata volt.

Szórakozóhelyekre ritkábban jár az ismerőseivel, de persze megfordul ott is, viszont jobban kedveli az összeülős, iszogatós és beszélgetős összejöveteleket. Szereti az ilyen találkozókat, mindig jól telnek, és jól elmúlatják az időt együtt a barátaival.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):
• DaddyYankee
• JustinTimberlake
• Don Omar
• David Guetta
• Rihanna

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Előző sztori

Világjátékok: Letették az esküt a magyar utazók

Default thumbnail
Következő sztori

Csetera hang és Tizenöt – Portréfilmek makói módra a Telinen

Legutóbbi hasonló cikkek