Sport

Játék vízben és füvön – újszegedi mozgásmánia gyerekeknek + FOTÓK

Játék vízben és füvön – újszegedi mozgásmánia gyerekeknek + FOTÓK

2013. július 3., szerda
Játék vízben és füvön – újszegedi mozgásmánia gyerekeknek + FOTÓK
focitabor_utc_13_gs

Hivatalosan focitábort, egyébként pedig játékos mozgásra nevelést szerveztek az UTC-pályára, strandolással, futballal és íjászattal.

Újszegedi gyerekek - legtöbbjük a Gregor-iskolából és az UTC futballcsapatából - rúgják a bőrt a Kertész utcában, illetve játszanak a SZUE strandján egy héten át. A kedvezményes 12 ezer forintos gyerektábor UTC Focitábor néven hirdette meg

Ördögh Márton

tanító és

Gózon János

testnevelő az egyesület Kertész utcai pályájára. „Hétfő, szerda és péntek délelőttönként strandolunk, a többi napon ekkor is a focié a főszerep, ahogy minden délután. A srácok háromszor kapnak enni, miközben az egész hét alatt folyamatos verseny részesei. A tábor elején két csapatra osztottuk őket, 2005-ös és 2000-es közötti születésű korosztályokat vegyesen, a medencékben vizes versenyeket szerveztünk, a focipályán pedig a labdarúgás mellé más sor- és csapatversenyeket is. A hét végén első és második helyezettet hirdetünk, lesznek különdíjak, érmek is” – mondta el portálunknak Ördögh Márton. A tanító a mozgást emelte ki, elmondása szerint nem az a fontos, hogy focista legyen a kölykökből, sokkal inkább, hogy egy életre megszeressék a testmozgást, az edzést és nem különben a csapatszellemet. A srácok egyébként csütörtökön az edzés mellett az íjászattal is megismerkednek majd.

focitabor_utc_20_gs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.