Szórakozás

Hétfői programajánló: Hullámok csapdája az úszóházon

Hétfői programajánló: Hullámok csapdája az úszóházon

2013. július 14., vasárnap
Hétfői programajánló: Hullámok csapdája az úszóházon
borbasedina

Borbás Edina Hullámok Csapdája című regényét a Szabadság úszóházon mutatják be. A vásárhelyi írónő valóságshow-ba ágyazott kalandos szerelmi története az olvasót New Yorkból Genovába repíti.

A hódmezővásárhelyi születésű írónő Borbás Edina Hullámok csapdája című regényét 18 órakor a

Szabadság úszóházon

mutatják be. „Télen amikor lecsendesedik körülöttem az élet, a nap eltűnik az éjszakák megnyúlnak, megálmodom magamnak a ragyogást. Kinyitom az ajtót, amely álmaim könyvtárát zárja el a külvilágtól és kiengedem, ami bennem raboskodik. Történeteim nem csak fantáziámból, lelkemből is születnek. Szerelem, szórakozás, jókedv, ezt szeretném átadni átéreztetni azzal aki belém olvas. Legnagyobb vágyam, hogy az olvasóim élvezzék az álmaimat” – mondta Borbás Edina. „Magával ragad az áradat, mint a zene. Izgalom és romantika, humor és utazás… Nagyon köszönöm az élményt, Edina!” –írta a könyvről Janza Kata, míg Tunyogi Bernadett így fogalmazott: „A különleges utazás lenyűgözött, ellazított, felcsigázott. Mint egy musical! Letehetetlen; izgalommal vártam a fordulatok után a végszót. Igazi, könnyed strandregény…”.

A kötetről bővebben itt!

Folyamatos kiállítások, programok:

Az

EDF Galériában

Contact címmel szobrászati és kerámiaművészeti témájú családi kiállítás nyílt. A tárlaton Debreczeni Zsóka és Pelcz Zoltán kerámikus művészek, valamint Pelcz Balázs és Pelcz Benjámin szobrászművészek alkotásaiból láthatnak egy különleges válogatást. Fodor Anna babagyűjteménye augusztus 31-áig tekinthető meg a

Szent-Györgyi Albert Agórában.

Látogatható: hétfőtől-péntekig 8 és 20 óra között, míg szombaton 8-tól 17 óráig. A programajánló összeállításában együttműködő partnerünk az

iszeged.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.