Bulvár

Figyelem - Álvízművesek Szegeden!

Figyelem - Álvízművesek Szegeden!

2013. július 23., kedd
Figyelem - Álvízművesek Szegeden!

Csatornatisztítást, dugulás megszüntetését ígérték és a Szegedi Vízmű munkatársainak adják ki magukat ismeretlenek, harmincezer forintot kérve szolgáltatásukért. A vízmű szerint csalókról van szó, óvatosságra intenek!

Ismét bejelentés érkezett a Szegedi Vízműhöz, miszerint szennyvíz és csapadékvíz csatorna tisztítás, dugulás megszüntetésével foglakozó vállalkozás kereste föl őket, közölve, hogy a Szegedi Vízmű megbízásából a nem lakossági fogyasztóknál a szennyvíz bekötővezetéken végzik ezt a tevékenységet. A munkáról megrendelőt íratnak alá, és harmincezer forintot jelöltek meg fizetendő összegként. "A Szegedi Vízmű Zrt. ilyen jellegű megbízást nem adott senki felé sem, a Társaság pedig bejelentett igény alapján végez bekötővezeték javítást, tisztítást. Fontos, hogy itt nem a belső rendszer takarításáról van szó, mert azt bárki végezheti. A bekötővezeték a gerincvezeték és a telek közötti vezeték, ami a Szegedi Vízmű Zrt. üzemeltetésében van, így a bekötővezeték javítása, tisztítása díjmentes, a Szegedi Vízmű Zrt. ezt karbantartás keretében elvégzi. Szakembereink vízműves formaruhát viselnek, és vízműves emblémával ellátott gépkocsival, célgépekkel jelennek meg a helyszínen" - olvasható a vízmű sajtóközleményében. A vízmű kéri a lakosságot: ha ilyen tevékenységet észlelnek, tegyenek bejelentést a rendőrségen, illetve hívják a Szegedi Vízmű hibabejelentő számait: 62/420-155, 80/82-88-82.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.