Írjon nekünk

Rúzs

Kuruzslás vagy vallás nélküli vallásosság? Ezoterikus gyógyulások Újszegeden + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

SZS20130713_atlantisz_feny_szulottei_001Jóslással, tanácsadással és gyógyítással egybekötött ezoterikus napon vehettek részt az érdeklődők szombaton. A Független Városi Szövetség – Magyar Egyesület épületében, Újszegeden tartott rendezvényen számos, különleges tehetséggel megáldott médium és gyógyító szolgáltatásait volt lehetőség ingyenesen megismerni és kipróbálni.

Az esemény egyik főszervezőjét, Kocsis Melindát – aki saját bevallása szerint nem más, mint Chequetet Arelich Thoth Vomalites, Thoth egyiptomi istenség avatárja – kérdeztük a laikus számára elsőre nehezen befogadható eszmei háttérről. Mint elmondta, a rendezvényt azért szervezték, hogy az emberek saját szemükkel lássák, amit ők csinálnak, az semmiképp sem kuruzslás. Tevékenységüket vallás nélküli vallásosságként aposztrofálta, amelynek eredete az őskeresztény hitvilágból gyökerezik. Fontosnak tartotta kiemelni, hogy az egyház által művelt hitélet távol áll tőlük, annak gyakorlataitól merőben eltérően igyekeznek megközelíteni Istent. A gyakran felmerülő energia kifejezéssel kapcsolatban elmondta, ahogyan a levegő létezik annak ellenére, hogy nem látjuk, úgy világunkban jelen van a mindent átható energia is. Ellentétben például az idővel, az ugyanis nem valós dolog, pusztán a háromdimenziós tárgyak és objektumok mozgásáról beszélhetünk.

Saját munkájáról úgy nyilatkozott, ő nem jóslással foglalkozik, hanem sorselemzéssel. Az alany jelenét megvizsgálva egy lehetséges jövőképet vázol fel, annak bekövetkezte azonban egyáltalán nem biztos. A kollégái által a helyszínen biztosított további szolgáltatások a teljesség igénye nélkül a következőként sorolhatóak fel: közvetítés Istentől és angyaloktól, gyógyító erejű angyali festmények megtekintése, kristályfény-terápia, hormon-egyensúly-terápia, Bach-virág-terápia, energiagyógyítás, előző életek felderítése, újenergia-gyógyítás, akupunktúrás állapotfelmérés vagy Tarot-jóslás.

Pár asztallal arrébb Orbán Balázs Gergő az angyalokkal való üzenetváltás titkaiba adott némi betekintést. Ő maga vele született tehetség révén érzékeli a más dimenzióban lévő angyalokat, a tőlük kapott információkat képes közvetíteni az emberek felé. Mint elmondta, visszacsatolásra is van lehetőség, ám ezzel csínján kell bánni, mert az angyalok a feléjük intézett kéréseket általában pontosan teljesítik. A médium az említett kommunikáción kívül foglalkozik energiagyógyítással, az előző életekből érkező üzenetek dekódolásával, illetve információk lekérésével az Akasha krónikából. A legfontosabbnak mindemellett azt tartja, hogy képességével az emberek segítségére legyen.

Szuda Sándor

Rúzs

Fenséges fürjes finomságok + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Vitaminban gazdag, alacsony a koleszterin tartalma és a tyúktojásra allergiások is fogyaszthatják. Az üvegbe zárt fürjes finomságok, az első kóstolásnál leginkább a felejthetetlen „akarok még” érzését váltják ki.

Tovább olvasom

Rúzs

Répás finomságokkal hódítanak a domaszékiek

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Tarolt a répalé és a répalekvár a Csongrád Megyei Értékek Napján. Az ínyenc fogásokat nem csak a kifinomult gasztrokibicek tudják megkreálni. Az egyszerű receptek alapján bárki könnyedén elkészítheti őket.

Tovább olvasom

Egyetem

Uzsonnabarát iskolatáska, soha el nem törő vonalzó + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Másfél hónap múlva kezdődik a tanév. Az üzletekben már javában beszerezhetjük a szükséges kellékeket. Talán meglepő, de az örökké változó divat ezt a területet sem kíméli, így évről évre újabb trendekkel találkozhatunk a polcokon.

Tovább olvasom

Aktuál