//

18 gyönyörű lány a Szeged Szépe döntőjében + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeged_szepe_mj 36Rekord számú, közel négyszáz nevező regisztrált idén a Szeged Szépe 2013-as fordulójára. A lányok közül vasárnap a Novotel Hotelban választottak ki 18-at, akik a város legnagyobb szépségversenyén mérhetik össze bájaikat.

“Összesen 373-an adták be jelentkezésüket az idei Szeged Szépére, így országos szinten is a legnagyobb érdeklődésű szépségversenynek mondható. Közülük 72 szépség jutott be az elődöntőbe, akik a Novotel Hotelban mutatkozhattak be a zsűri előtt” – árulta el portálunknak Gera Gábor, a rendezvény főszervezője. A bírák között rajta kívül helyet foglalt még a népszerű fiatal blogger, Oravecz Nóra, R. Tóth Gábor, a Délmagyarország főszerkesztője, Miskolczi Kinga Európa-bajnok sminkes, az egyik népszerű valóságshow-ban megismert, fotósként dolgozó Gombár “Gombi” Gábor és Kovács Judit, a Szeged Szépe korábbi szériájának győztese. Idén először egy “külsős” személy is helyet foglalhatott a zsűri között, Tuti Pasi címmel facebookos játékot indítottak a szervezők, melynek győztese, Bodor Bendegúz is pontozhatta a lányokat.

STOP-ot mutattak a mellráknak

Nem volt elég csupán egy csinos ruha és szép mosoly, az elődöntősöket kisugárzásuk alapján is ítélték: a versenyzőknek beszélniük kellett hobbijukról, családjukról, motivációjukról, általános tájékozottságukat Szegedről szóló kérdésekkel is felmérték. Mint az eddigi években mindig, úgy most is a mellrák elleni küzdelem oldalára állt a rendezvény: a lányok ezúttal egy STOP feliratú pólót viseltek, közepén a betegséget szimbolizáló rózsaszín szalaggal, majd egy nagy felkiáltójelet formázva álltak össze, hogy kihangsúlyozzák a szűrővizsgálatok és a megelőzés fontosságát.

_JMP8300

A 18 lányra izgalmas hónapok várnak, a döntőig ugyanis számos szórakoztató és jótékonysági rendezvény vendégei lesznek, felkészítő táborokon és fotózásokon vehetnek részt, fesztiválozhatnak a Balaton Soundon és a SZIN-en, valamint kilátogathatnak a Forma 1 versenyére és a kecskeméti repülőnapra is. Emellett jótékonysági rendezvénnyel segítik majd az ÁGOTA Alapítvány árváit és a fedél nélkülieket egyaránt.

A tizennyolc, már döntőbe került lány mellé hármat a közönség is beválaszthat a szépségverseny facebookos oldalán. Jövő hét közepétől a közösségi oldalon szavazást indítanak a szervezők, amelyen bárki voksolhat a neki legszimpatikusabb indulóra.

no images were found

Előző sztori

Háromnapos mulatság a Zsombói Falunapokon + FOTÓK

Következő sztori

Mercedes-dömping a Széchenyi téren + VIDEÓ