/

Charlie-koncertre tombolt Tápé a vasárnapi zuhé előtt + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tapei_falunapok15_gsA nagy sikerű, szép időben lezajló szombati nap után az égiek vasárnap nem hallgatták meg a tápaiak fohászait, 11 óra körül akkora zivatar kerekedett a Búcsú tér fölött, hogy az árusok alig győzték kapkodni a portékájukat. Minden kintre tervezett rendezvényt lefújtak és a művelődési házba költöztettek.

Császiné Pap Katalint, a Heller Ödön Művelődési Ház művelődésszervezőjét éppen egy sátor alatt találtuk, amint serényen telefonált, intézkedett, és próbálta menteni a menthetőt. Elmondta, a falunapok Búcsú térre tervezett programjai a hirtelen jött eső miatt elmaradnak, az íjász- és kutyabemutatót egy későbbi, nyári időpontban tartják majd meg. Az „Egy gyékényen árulunk” címen futó kézműves-bemutatót és a szálas anyagokból készült termékek vásárát – nyilván szerényebb választékkal – beköltöztetik a művelődési házba. A 15 órától induló programok közül egy sem marad el, hangsúlyozta Császiné Pap Katalin, mindegyiket a művelődési házba költöztetik. A vasárnap este fénypontja a Hungária Tribute Band és Baby Gabi koncertje lesz, amelyet szintén ott tartanak meg.

Szombaton még jó időben tartották meg a Charlie-koncertet…

no images were found

…vasárnap azonban elmosta az eső a szabadtéri rendezvényeket.

no images were found

Előző sztori

Együttműködnek a pénzügyőrök és a polgárőrök

Következő sztori

Hiánypótló a pedagógus kar létrehozása