Közélet

Makón minden harmadik háztartás támogatja a rezsicsökkentést

Makón minden harmadik háztartás támogatja a rezsicsökkentést

2013. június 5., szerda
Makón minden harmadik háztartás támogatja a rezsicsökkentést

Ahogy a megye minden városában, úgy Makón is folyik az aláírásgyűjtés a rezsicsökkentésért. Csongrád 4. Választókerületi Szervezete már részeredményként tájékoztat közleményében: minden harmadik háztartás támogatja a csökkentést a térségben.

A Fidesz helyi szervezetének közleményét alább olvashatják!

Minden harmadik háztartás támogatja a rezsicsökkentést Makón és térségében

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Makói Szervezete 2013. április közepétől gyűjtötte az aláírásokat a rezsicsökkentés védelme érdekében Makón és térségében. Munkatársaink, segítőink rengeteg támogató véleménnyel találkoztak, aktivistáinkhoz számos polgár önkéntesen csatlakozott, és segített a kormányt támogató aláírások összegyűjtésében. Bár a kezdeményezés még június hónapban tart, mostanra már elmondhatjuk, hogy minden harmadik háztartás aláírásával is a rezsicsökkentés és a kormány mellé állt Makón és térségében. A rendkívül kedvező fogadtatás, és a térségben élő polgárok határozott támogatása rámutatott arra, hogy szükség van egy olyan állandó központra, ahol az itt élők közvetlenül kapcsolatba tudnak lépni a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség helyi szervezetének tagjaival, munkatársaival. Ezért irodát nyitunk, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Makói Irodája a jövőben vár minden érdeklődőt a Szegedi út 9-13. szám alatt a földszint 7-es irodában, munkanapokon, hétfőn-szerdán-pénteken 12 órától 18 óráig, de a felvetéseket várjuk a csongrad04@fidesz.hu email címre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.