Közélet

Makói Videóműhely – Egy műsor a dokumentumfilmek szerelmeseinek a Telinen

Makói Videóműhely – Egy műsor a dokumentumfilmek szerelmeseinek a Telinen

2013. június 18., kedd
Makói Videóműhely – Egy műsor a dokumentumfilmek szerelmeseinek a Telinen
Makói Videóműhely logó

Folytatódik a Makói Videóműhely című sorozat a Telin Televízió csatornáján. Műsorunkban bepillantást nyerhetnek a Makói Videó- és Művészeti Műhely ifjú tehetségeinek világszerte elismert és díjazott alkotásaiba.

A Makói Videóműhely 1994-ben azzal a szándékkal jött létre, hogy a vizuális művészetekre fogékony 10 és 25 év közötti fiatalok megtanuljanak „látni”, gondolataikat, érzéseiket és a körülöttük lévő világot képekben, filmben ábrázolni. Sikerei nem kizárólag a díjakban, inkább magukban az alkotásokban mérhetők. Mi sem mutatja ezt szemléletesebben, hogy számos esetben felnőtt professzionális fesztiválon is megállták helyüket az alkotók és munkáik, mint: Retina nemzetközi filmfesztivál – 1998-1999, Pandaemonium Fesztivál, London – 2001- Hannover Up and Coming Fesztivál – 2001 – III. Kisközösségi Televíziók-alkotóműhelyek Fesztiválja – Lakitelek – 2003 – 2005 – 2008 – 2010. A Makói Videó- és Művészeti Műhely következő adásában a 2003-as és 2004-es Dél-Koreai Nemzetközi Ifjúsági Filmtáborról láthatnak összeállítást. Alkotók:

Czibolya Kálmán, Kispéter Csaba, L. Tóth Szilvia.

A Telin Televízió csatornáján megtekintheti a Makói Videóműhely új adását június 19-én, 18 óra 55 perces kezdettel. Köszönet Czibolya Kálmánnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.