Labdarúgás: nem állt ki az Üllő, Mórahalomé a 3 pont

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tisza_volan_morahalom08_mjAz üllőiek nem utaztak el Mórahalomra, a homokhátiak így meccs helyett edzettek egyet, majd játék nélküli győzelemmel zárták a szezont.

Az utolsó fordulóra maradt a döntés, hogy megcsípi-e a Mórahalom a harmadosztály Alföld csoportjának 6. helyét. Hogy ez így legyen, Csák Zoltán tanítványainak győznie kellett az Üllő elleni hazai találkozón, míg a Tisza Volánnak bravúros győzelmet kellett volna aratnia Dabason, közelebb segítve a homokhátiakat az áhított pozícióhoz.

Így lehetett a mérkőzés elé tekinteni, ám a mérkőzést nem játszották le, ugyanis az üllői csapat nem jelent meg a mérkőzés helyszínén és időpontjában – egyes hírek szerint költségkímélési okokból döntöttek úgy a Pest megyeiek, hogy megspórolják az útiköltséget a számukra abszolút tét nélküli találkozóval. A hazai csapat annak rendje és módja szerint megjelent a találkozó időpontjában a helyszínen, s amíg a játékvezető megvárta az előírt félórát, házi edzőmeccsel múlatták az időt. Ezzel a Csák-legénység megkapja a 3 bajnoki pontot 3-0-s gólkülönbséggel, ám ez sem segít sajnos a gárdán, ugyanis a Tisza Volánnak nem jött össze a bravúr Dabason, így Keresztúri András alakulata végzett az Alföld csoport 6. helyén.

Labdarúgó NB III Alföld csoport 26. forduló:

Mórahalom VSE – Üllő SE a vendégek nem álltak ki
Mórahalom. Vezette: Vörös (Tóth Cs., ifj. Péter-Szabó)
Mórahalom: Czirják – Nagy Z., Sarnyai, Szücs, Szvoboda, Vojnic-Zelic, Ngalle, Magyar, Gahwagi, Domonkos, ifj. Csák. Vezetőedző: Csák Zoltán.
Üllő:

Előző sztori

Labdarúgás: algyői örömfoci az ezüstért Mindszenten + FOTÓK

Következő sztori

Labdarúgás: bajnok lett Mezőkövesd, Soroksár, Tápé – eredmények + TABELLÁK