//

Képek, személyleírás a szegedi postarablóról! + FOTÓK, VIDEÓ (FRISSÍTVE!)

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

posta13062803Fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A rendőrség jelenlegi adatai szerint június 28-án kora délután ment be az Olajbányász téren lévő kispostára a támadó, ahol robbantással fenyegetőzve követelt pénzt, amit meg is kapott.

A bűncselekmény elkövetését, valamint a támadót a posta biztonsági kamerája rögzítette. A gyanúsított körülbelül 180 centiméter magas, 45-55 év körüli, sportos testalkatú férfi. Az elkövetéskor szemüveget viselt.

no images were found

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Kérjük, hogy aki a bűncselekményről, vagy az elkövetőről bármilyen információval rendelkezik, hívja a rendőrség 112-es telefonszámát.

no images were found

http://youtu.be/HLA-xoSZ4MY

Default thumbnail
Előző sztori

Meghaladhatja a megszűnt hazai cégek száma az újakét az idén

Következő sztori

Szegedi kollégánkat is elismerték a Sportújságírók Világnapján

Legutóbbi hasonló cikkek