Közélet

Képek, személyleírás a szegedi postarablóról! + FOTÓK, VIDEÓ (FRISSÍTVE!)

Képek, személyleírás a szegedi postarablóról! + FOTÓK, VIDEÓ (FRISSÍTVE!)

2013. június 29., szombat
Képek, személyleírás a szegedi postarablóról! + FOTÓK, VIDEÓ (FRISSÍTVE!)
posta13062803

Fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A rendőrség jelenlegi adatai szerint június 28-án kora délután ment be az Olajbányász téren lévő kispostára a támadó, ahol robbantással fenyegetőzve követelt pénzt, amit meg is kapott. A bűncselekmény elkövetését, valamint a támadót a posta biztonsági kamerája rögzítette. A gyanúsított körülbelül 180 centiméter magas, 45-55 év körüli, sportos testalkatú férfi. Az elkövetéskor szemüveget viselt.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett. Kérjük, hogy aki a bűncselekményről, vagy az elkövetőről bármilyen információval rendelkezik, hívja a rendőrség 112-es telefonszámát. http://youtu.be/HLA-xoSZ4MY

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.