Közélet

Két tűzesethez riasztották a megyei tűzoltókat szombaton

Két tűzesethez riasztották a megyei tűzoltókat szombaton

2013. június 16., vasárnap
Két tűzesethez riasztották a megyei tűzoltókat szombaton

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységei szombaton két tűzesetnél és két műszaki mentést igénylő esetnél avatkoztak be.

Arany-Tóth Attila szóvivő tájékoztatása szerint délelőtt Ásotthalmon, az egyik tanya területén egy személygépkocsi gyulladt ki, amelyet az Ásotthalmi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Ruzsai Hivatásos Katasztrófavédelmi Őrs egységei közösen oltottak el. Délután a szegedi Napos úton az egyik cég területén raklapok kaptak lángra, amelyet a kiérkező szegedi egység oltott el, személyi sérülés nem történt. Reggel Ferencszálláson, a Szegedi úton egy személyutó betonáteresznek ütközött, a baleset során egy fő megsérült, a sérült járművet a makói egység drótkötéllel távolított el az útpályáról. Délután két személyautó ütközött össze Dócon, a Sövényházi úton, az egyik autóban négy, a másik autóban két személy sérült meg. A tűzoltók egyiküket feszítő-vágó segítségével szabadították ki, majd az áramtalanítást végrehajtották.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.