/

Két tűzesethez riasztották a megyei tűzoltókat szombaton

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységei szombaton két tűzesetnél és két műszaki mentést igénylő esetnél avatkoztak be.

Arany-Tóth Attila szóvivő tájékoztatása szerint délelőtt Ásotthalmon, az egyik tanya területén egy személygépkocsi gyulladt ki, amelyet az Ásotthalmi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Ruzsai Hivatásos Katasztrófavédelmi Őrs egységei közösen oltottak el. Délután a szegedi Napos úton az egyik cég területén raklapok kaptak lángra, amelyet a kiérkező szegedi egység oltott el, személyi sérülés nem történt.

Reggel Ferencszálláson, a Szegedi úton egy személyutó betonáteresznek ütközött, a baleset során egy fő megsérült, a sérült járművet a makói egység drótkötéllel távolított el az útpályáról. Délután két személyautó ütközött össze Dócon, a Sövényházi úton, az egyik autóban négy, a másik autóban két személy sérült meg. A tűzoltók egyiküket feszítő-vágó segítségével szabadították ki, majd az áramtalanítást végrehajtották.

Előző sztori

Kézilabda: négy éven belül bajnok lesz a Pick?

Következő sztori

Kevesebb lehet a meggy a tavalyinál