Bulvár

Hetvenöt kilogramm marihuánát találtak egy kamionban Röszkénél

Hetvenöt kilogramm marihuánát találtak egy kamionban Röszkénél

2013. június 12., szerda
Hetvenöt kilogramm marihuánát találtak egy kamionban Röszkénél

Hetvenöt kilogramm marihuánát találtak egy bolgár kamionban a pénzügyőrök Röszkénél – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője szerdán az MTI-vel.

Suller György Attila

tájékoztatása szerint a belépésre jelentkező, az okmányok szerint Szerbiából Németországba alumíniumfóliát szállító teherautót kockázatelemzés alapján röntgenberendezéssel vizsgálták át. Mivel a felvételeken gyanús jeleket találtak, a jármű tételes ellenőrzése mellett döntöttek, s a pótkocsi duplafalú lemezei közt kialakított rejtekhelyről 72 csomagban, összesen 75 kilogramm marihuána került elő. NAV pénzügyőrei a megközelítőleg 190 millió forint feketepiaci értékű kábítószer-szállítmányt átadták a rendőrségnek. Az őrizetbe vett görög sofőr ellen kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.