Bulvár

A vétlen autó sofőrje halt meg a Sándorfalvi úton (FRISSÍTVE)

A vétlen autó sofőrje halt meg a Sándorfalvi úton (FRISSÍTVE)

2013. június 10., hétfő
A vétlen autó sofőrje halt meg a Sándorfalvi úton (FRISSÍTVE)
Halálos baleset történt Szeged közelében

Egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor két személyautó frontálisan összeütközött hétfő délután Szeged és Sándorfalva között - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szenti Szabolcs

elmondta, az elsődleges adatok szerint egy Sándorfalva felé tartó autó egy kocsisor előzésébe kezdett, ám a manővert nem tudta befejezni, és frontálisan összeütközött egy szemből érkező, szabályosan közlekedő gépjárművel. A balesetben a vétlen autó sofőrje - egy férfi - a helyszínen életét vesztette, utasa - egy nő - súlyosan, az előzést kezdő autó vezetője könnyebben sérült - tudatta a szóvivő. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta - közölte a százados. A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indított büntetőeljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.