/

Őrizetben a vásárhelyi gyújtogató

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

gyujtogatoA bizonyítékokat látva megtört és beismerő vallomást tett az Új-Kishomoki gyújtogató. A vásárhelyi rendőrök őrizetbe vették – olvasható a rendőrség sajtóközleményében.

Négy lakatlan házat gyújtott fel egy férfi Hódmezővásárhely Új-Kishomokon az elmúlt másfél évben. Habár a hódmezővásárhelyi nyomozók már a kezdetben sejtették, hogy szándékos gyújtogatás áll a tüzek hátterében, csak kevés értékelhető nyom maradt a helyszíneken, ami megnehezítette a bizonyítást. Legutóbb 2013. május 27-én éjjel a Fári utcában kapott lángra egy lakatlan ingatlan tetőszerkezete. A nyomozókat ezen a helyszínen talált nyomok vezették el H. Péterhez, ugyanahhoz a 31 éves férfihoz, aki ellen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság már korábban vádemelést javasolt egy ugyanilyen ügy miatt.

H. Péter 2013. május 29-i gyanúsítottkénti kihallgatásán az elé tárt bizonyítékokat látva megtört és beismerő vallomást tett. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását – áll a közleményben.

Előző sztori

Zsinagógáról, énekművészetről, könyvhétről a Telinen

Default thumbnail
Következő sztori

Letört faág és tűzeset a Szamos utcában

Legutóbbi hasonló cikkek