Bulvár

Őrizetben a vásárhelyi gyújtogató

Őrizetben a vásárhelyi gyújtogató

2013. május 30., csütörtök
Őrizetben a vásárhelyi gyújtogató
gyujtogato

A bizonyítékokat látva megtört és beismerő vallomást tett az Új-Kishomoki gyújtogató. A vásárhelyi rendőrök őrizetbe vették - olvasható a rendőrség sajtóközleményében.

Négy lakatlan házat gyújtott fel egy férfi Hódmezővásárhely Új-Kishomokon az elmúlt másfél évben. Habár a hódmezővásárhelyi nyomozók már a kezdetben sejtették, hogy szándékos gyújtogatás áll a tüzek hátterében, csak kevés értékelhető nyom maradt a helyszíneken, ami megnehezítette a bizonyítást. Legutóbb 2013. május 27-én éjjel a Fári utcában kapott lángra egy lakatlan ingatlan tetőszerkezete. A nyomozókat ezen a helyszínen talált nyomok vezették el

H. Péterhez

, ugyanahhoz a 31 éves férfihoz, aki ellen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság már korábban vádemelést javasolt egy ugyanilyen ügy miatt. H. Péter 2013. május 29-i gyanúsítottkénti kihallgatásán az elé tárt bizonyítékokat látva megtört és beismerő vallomást tett. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.