Közélet

MSZP: továbbra sem garantált a választások tisztasága!

MSZP: továbbra sem garantált a választások tisztasága!

2013. május 14., kedd
MSZP: továbbra sem garantált a választások tisztasága!

Az MSZP szerint továbbra is aggályos, hogy a külhoni szavazók esetében szükséges regisztrációt ténylegesen az érintettek végzik-e majd el, vagy adataikkal rendelkező szervezetek visszaélnek ezzel.

Az ellenzéki párt erről az MTI-hez kedden eljuttatott, a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) állandó bizottságának napközben tartott üléséről beszámoló közleményében írt. Továbbra sem tisztázott, miként juttatják majd vissza a jövő évi választások szavazólapjait a szomszédos országok postaszolgálatainak kizárásával. Ennek során ugyanakkor fennáll a veszélye, hogy leveleket összegyűjtő szervezet, vagy magánszemélyek visszaélést követnek el - fogalmaznak, hozzátéve: a fórumon résztvevő külhoni magyar szervezetek képviselői is osztották ezeket az aggályokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.