Magabiztos Pick-győzelem az újságírók ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

mediafociSokat futottak és focizni is tudnak – nem véletlen, hogy nem bírtak a Pick Szeged kézilabdacsapatával egy barátságos teremfocin a tollforgatók.

A szegedi médiaválogatott legutóbb a Szedeákkal mérte össze tudását. A kosarasok az utolsó percekben mentettek pontot a kiválóan játszó újságírók ellen.

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a sportcsarnokban fogadta a tollforgatókat. A kezdés a vendégeknek sikerült jobban, de hiába szerezték meg a vezetést, a gyors, sokat mozgó kézisek négyszer is meglepték Süliéket. A második félidőben rendezte sorait a médiacsapat, így végül 7-5-ös Pick-siker született. Meg kell mondani, hogy Zubaiék győzelme nem volt igazán veszélyben, ráadásul két gólnál még Fortuna asszonyt is a pályára küldték. A kézilabdások pedig azt is megmutatták, hogy nem bánnak rosszul a labdával akkor sem, ha lábbal kell terelgetni, sőt…

Barátságos kispályás futballmérkőzés

Pick Szeged–Médiaválogatott 7–5 (4–1). Szeged, újszegedi sportcsarnok, 200 néző.
Pick Szeged: Mikler – Czina, Zubai, Buday, Vadkerti, Sulc. Csere: Kekezovics (kapus), Tatai, Blazevic, Prodanovics, Larholm, Lasica, Pribanic. Vezetőedző: Skaliczki László.
Médiaválogatott: Dobó – R. Tóth, Horváth L., Bittmann, Mádi, Süli R. Csere: Teleki (kapus), Bigors, Fekets, Gyúrós, Hesz. Játékos-edző: Mádi József.
Gólszerzők: Sulc (2), Buday, Pribanic, Lasica, Larholm, Prodanovics,
ill. Bittmann (2), Gyúrós, R. Tóth, Bigors.

Default thumbnail
Előző sztori

Másodfokú figyelmeztetések a csütörtökre várható sok eső miatt

Következő sztori

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tompa Viktória

Legutóbbi hasonló cikkek