Sport

Magabiztos Pick-győzelem az újságírók ellen

Magabiztos Pick-győzelem az újságírók ellen

2013. május 29., szerda
Magabiztos Pick-győzelem az újságírók ellen
mediafoci

Sokat futottak és focizni is tudnak - nem véletlen, hogy nem bírtak a Pick Szeged kézilabdacsapatával egy barátságos teremfocin a tollforgatók.

A szegedi médiaválogatott legutóbb a Szedeákkal mérte össze tudását. A kosarasok az utolsó percekben mentettek pontot a kiválóan játszó

újságírók ellen.

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a sportcsarnokban fogadta a tollforgatókat. A kezdés a vendégeknek sikerült jobban, de hiába szerezték meg a vezetést, a gyors, sokat mozgó kézisek négyszer is meglepték Süliéket. A második félidőben rendezte sorait a médiacsapat, így végül 7-5-ös Pick-siker született. Meg kell mondani, hogy Zubaiék győzelme nem volt igazán veszélyben, ráadásul két gólnál még Fortuna asszonyt is a pályára küldték. A kézilabdások pedig azt is megmutatták, hogy nem bánnak rosszul a labdával akkor sem, ha lábbal kell terelgetni, sőt...

Barátságos kispályás futballmérkőzés

Pick Szeged–Médiaválogatott 7–5 (4–1).

Szeged, újszegedi sportcsarnok, 200 néző.

Pick Szeged:

Mikler – Czina, Zubai, Buday, Vadkerti, Sulc. Csere: Kekezovics (kapus), Tatai, Blazevic, Prodanovics, Larholm, Lasica, Pribanic. Vezetőedző: Skaliczki László.

Médiaválogatott:

Dobó – R. Tóth, Horváth L., Bittmann, Mádi, Süli R. Csere: Teleki (kapus), Bigors, Fekets, Gyúrós, Hesz. Játékos-edző: Mádi József.

Gólszerzők:

Sulc (2), Buday, Pribanic, Lasica, Larholm, Prodanovics, ill. Bittmann (2), Gyúrós, R. Tóth, Bigors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.