/

Legalább két tucat biciklit lopott el

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

lopottbiciklikLegkevesebb két tucat kerékpárt lopott el az 24 éves fiatalember, akit május 28-án vettek őrizetbe a hódmezővásárhelyi nyomozók.

A rendőrök egy tavaly novemberben történt kerékpárlopás nyomozása során jutottak el egy orgazdához, ahol négy kerékpárt találtak. A férfi gyanúsítottként beismerte, hogy ennél jóval több kétkerekű került hozzá értékesítésre az elmúlt hónapokban.

A vásárhelyi nyomozók elfogtak egy 24 éves fiatalembert is, akit azzal gyanúsítanak, hogy legkevesebb két tucat kerékpárt tulajdonított el a város különböző pontjairól. A. Arnold először mindent tagadott, majd az elé tárt bizonyítékokat látva vallomást tett. Kiderült, hogy többek között lépcsőházakból, kerékpártárolókból, az autóbusz- és vasútállomásról lopott drótszamarakat, amiket ezután értékesített. Ebből, valamint alkalmi és bolti lopásokból tartotta el magát.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság kihallgatását követően őrizetbe vette és lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását. A vásárhelyi rendőrök most azt vizsgálják, hogy az ellopott kerékpároknak mi lett a további sorsa.

Default thumbnail
Előző sztori

Országszerte felhőszakadás várható

Default thumbnail
Következő sztori

Nem sikerült az előzés - kerítésbe hajtott a sofőr Újszegeden

Legutóbbi hasonló cikkek