Bulvár

Legalább két tucat biciklit lopott el

Legalább két tucat biciklit lopott el

2013. május 29., szerda
Legalább két tucat biciklit lopott el
lopottbiciklik

Legkevesebb két tucat kerékpárt lopott el az 24 éves fiatalember, akit május 28-án vettek őrizetbe a hódmezővásárhelyi nyomozók.

A rendőrök egy tavaly novemberben történt kerékpárlopás nyomozása során jutottak el egy orgazdához, ahol négy kerékpárt találtak. A férfi gyanúsítottként beismerte, hogy ennél jóval több kétkerekű került hozzá értékesítésre az elmúlt hónapokban. A vásárhelyi nyomozók elfogtak egy 24 éves fiatalembert is, akit azzal gyanúsítanak, hogy legkevesebb két tucat kerékpárt tulajdonított el a város különböző pontjairól.

A. Arnold

először mindent tagadott, majd az elé tárt bizonyítékokat látva vallomást tett. Kiderült, hogy többek között lépcsőházakból, kerékpártárolókból, az autóbusz- és vasútállomásról lopott drótszamarakat, amiket ezután értékesített. Ebből, valamint alkalmi és bolti lopásokból tartotta el magát. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság kihallgatását követően őrizetbe vette és lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását. A vásárhelyi rendőrök most azt vizsgálják, hogy az ellopott kerékpároknak mi lett a további sorsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.