Sport

Kézilabda: bronzérmet szerzett az országos elődöntőben az algyői U9

Kézilabda: bronzérmet szerzett az országos elődöntőben az algyői U9

2013. május 16., csütörtök
Kézilabda: bronzérmet szerzett az országos elődöntőben az algyői U9
algyo_u9

Az Algyői Sportkör U9-es leány kézilabdacsapata bronzéremmel tért haza az országos gyermekbajnokság debreceni elődöntőtornájáról.

A Kézilabda Szeged Sportiskola Egyesület és az Algyői Sportkör együttműködési megállapodás alapján 2 éve kezdte meg a leány kézilabda utánpótlás nevelését Algyőn. A közös munka eredményeként az elmúlt év őszétől kézilabda specifikus sportosztály indult az algyői Fehér Ignác Általános Iskolában. Az elvégzett munka máris szép eredményt hozott, hiszen az Algyői Sportkör a régió második legjobb csapata lett a KSZSE mögött, megelőzve a hódmezővásárhelyi és szeged-kiskundorozsmai csapatot. A vasárnap, Debrecenben megrendezett országos elődöntőben még nagy falatnak bizonyult a Debrecen és Ferencváros, azonban a megszerzett bronzérem így is nagy örömet szerzett a szülőknek és játékosoknak.

U9 ERIMA Országos Gyermekbajnokság elődöntő:

Csoportmérkőzések:

Békéscsabai Előre NKSE – Algyői Sportkör 15-18 (6-11)

Az Algyő gólszerzői: Szekeres Rebeka 14, Horváth Viktória 3, Pál Vivien 1

Algyői Sportkör – Debreceni SC-SI 11-18 (4-9)

Az Algyő gólszerzői: Szekeres Rebeka 7, Igaz Nikolett 2, Mészáros Kitti 1, Nagy Emese 1

Keresztjáték:

FTC-OLD TREE – Algyői Sportkör 20-7 (11-2)

Az Algyő gólszerzői: Szekeres Rebeka 4, Igaz Nikolett 2, Mészáros Kitti 1

3. helyért:

Algyői Sportkör – Lóci DSE Ózd 18-16 (9-9)

Az Algyő gólszerzői: Szekeres Rebeka 10, Igaz Nikolett 5, Horváth Viktória 3 Miklósné Kocsis Éva:

"Szeretném megköszönni az Algyői Sportkör és az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola segítségét, hogy lehetővé tették, hogy megfelelő körülmények között tudjunk készülni. Nagy köszönet a szülőknek, akik egész évben mellettünk voltak és kísértek bennünket mindenhova, sportszerű szurkolásukkal segítették csapatunkat. Végül. de nem utolsó sorban köszönöm szépen a kis Csapatomnak egész évben nyújtott edzésmunkájukat! Nagyon szorgalmasan edzettek és meg is lett az eredménye."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.