Közélet

Ismét bizonyítottak a Ritmus Tánc-és Fitnesz Stúdió táncosai + VIDEÓ

Ismét bizonyítottak a Ritmus Tánc-és Fitnesz Stúdió táncosai + VIDEÓ

2013. május 15., szerda
Ismét bizonyítottak a Ritmus Tánc-és Fitnesz Stúdió táncosai + VIDEÓ
kep 540

A szegedi Ritmus Tánc-és Fitnesz Stúdió jelentős országos és nemzetközi sikereket tudhat magáénak. Tavaly az ország második legeredményesebb tánciskolájának választott csapat idén már több versenyen is bizonyított.

Ahogy

beszámoltunk róla,

a szegedi Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió három csapata is megnyerte a 2012-es Ritmuscsapatok Országos Táncversenyét tavaly, és az idei évet is szép eredményekkel kezdték. Eddig három, teljesen külön szervezésű versenyen indultak el a tánciskola csapatai 2013-ban. Márciusban a Moderntánc Kupasorozat szolnoki versenyén a „Silver” Serdülő hip-hop formáció kategóriában a Ritmus Juniors első helyet ért el.

Bárkányi Dóra

és

Sléber Ádám

duója a profik csoportjában nyerte meg a felnőttek hip-hop duó kategóriáját. Szintén a profik között

Gera Vilma

produkciója ért ezüst érmet a felnőtt versenyzők hip-hop szóló előadásai között. Áprilisban Budapesten rendezték meg az Éva Funky Kupasorozat versenyét, ahol a hip-hop junior duó kategóriában a Bárkányi Dóra és Sléber Ádám alkotta páros az első helyet szerezte meg, illetve a legmagasabb pontszámot elérő duó különdíját is kiérdemelték. Ezen a versenyen a hip-hop junior szóló kategória második helyezettje Gera Vilma lett, szintén második lett a hip-hop mini formáció kategóriában a Ritmus Mini csapata. A hip-hop gyerek formáció versenyben a Ritmus KidzZz lett a második, a hip-hop junior csoportban pedig a Ritmus Rocks szintén a második helyen végzett. A kupasorozaton a hip-hop junior formációban a Ritmus Company lett a harmadik. Április második felében a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió Szerbiába látogatott, Magyarkanizsán a XXI. Euro Show Dance Fest 2013 nemzetközi táncversenyen léptek színpadra, s kategóriájukban ezen a megmérettetésen is a Bárkányi Dóra és Sléber Ádám alkotta páros diadalmaskodott. Ezen a versenyen a Ritmus Mini és a Ritmus Fever csapat egyaránt második helyezett lett, szóló kategóriában Gera Vilma a negyedik lett, akárcsak a Ritmus Rocks. A felnőttek versenyében a Ritmus Company az ötödik, míg a Ritmus dReaM a hatodik helyen végzett. A táncosokat

Tombácz Hajnalka

koreográfus készítette fel. A Ritmus Tánc-és Fitnesz Stúdió egy workshopot is szervezett, amelyet hazánk egyik legjobb táncosa, a győri

Németh Ádám

tartott. Az alábbi videóban ebből láthatnak ízelítőt. http://www.youtube.com/watch?v=67oVPFML01I

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.