Közélet

Irie Maffia és Depresszió a SZIN idei fellépői között + FOTÓK

Irie Maffia és Depresszió a SZIN idei fellépői között + FOTÓK

2013. május 3., péntek
Irie Maffia és Depresszió a SZIN idei fellépői között + FOTÓK
szin2012_tomeg

Öt újabb fellépővel bővült a Szegedi Ifjúsági Napok programkínálata: színpadra várják az Irie Maffia, Vad Fruttik, Depresszió, Brains és ROAD zenekarokat is.

Rég nem látott kedvencekkel, kedvezőbb árakkal és egy ingyenes 0. nappal (augusztus 20.) vár mindenkit hazánk legzöldebb fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok. Az elsősorban magyar együtteseket felvonultató könnyűzenei fesztivál rég nem látott arcokat vár idén a színpadra: hat év után Ákos, öt év után pedig Tankcsapda koncert lesz ismét a SZIN-en. Akik biztosan csatlakoznak hozzájuk: The Carbonfools, Quimby, Punnany Massif, Magna Cum Laude, Kiscsillag, Edda, és természetesen még sokan mások. A város legnagyobb fesztiváljának programkínálata öt újabb bandával bővül: színpadra várják az Irie Maffia, Vad Fruttik, Depresszió, Brains és ROAD zenekarokat is. A részletekről és a legújabb hírekről a SZIN megújult

Facebook-oldalán

tájékozódhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.