Sport

Újra képernyőn a Medikémia-Szeged

Újra képernyőn a Medikémia-Szeged

2013. április 26., péntek
Újra képernyőn a Medikémia-Szeged
retroarena

A Városi TV Szeged a Retro Aréna nyolcadik adását ismét a kétszeres bajnok, négyszeres magyarkupa-győztes Medikémia-Szeged férfi röplabdacsapatának szenteli.

A

Nyári Sándor

és

Nusser Elemér

vezette legendás együttes a 2000/2001-es idényben a bajnokságban bronzérmet szerzett, míg a magyar kupát megnyerte, valamint indult az Európai Élcsapatok Kupájában is, ahol egyetlen sikerre volt a legjobb nyolc közé jutástól. Néhány hete a csapat egyik hazai bajnoki mérkőzése került képernyőre, ezen a hétvégén viszont Petheő Gáborék egyik nemzetközi kupatalálkozóját elevenítjük fel. A

Hulmann Zsolt, Péterfy Tibor, Mészáros Péter

fémjelezte Medikémia 2001 januárjában a román Midia Navodari ellen lépett pályára az újszegedi sportcsarnokban. A hazai sikerrel zárult összecsapást péntek este 20 órakor, valamint a hétvégén két alkalommal is megnézhetik a Retro Arénában.

Medikémia-Szeged - Midia Navodari (román)

Első adás:

április 26. (péntek) 20.00

Ismétlés:

április 27. (szombat) 19.00 és április 28. (vasárnap) 13.00

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.