Tiltakozik Gyöngyösi Márton látogatása ellen a szegedi DK + FOTÓK (FRISSÍTVE)

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő szegedi látogatása ellen tiltakozik közleményében a Demokratikus Koalíció szegedi szervezete. A radikálisok szerint szégyenletes, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette pártnak van képe megnyilvánulni.

Szobrokra akasztott transzparensekkel, és sajtóközleménnyel is tiktakozik a Demokratikus Koalíció szegedi szervezete Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő látogatása ellen. A párt közleményét – melyet Csóti Zsombor, Csongrád megye 2-es választókerületének DK-s választókerületi elnöke és Orosz Gábor ügyvezető alelnök jegyez – alább olvashatják!

DK: Nem kérünk az ordas eszmékből

A Demokratikus Koalíció szégyenletesnek tartja, hogy az ordas eszméket valló és a zsidók összeírását szorgalmazó Gyöngyösi Márton Szegedre látogat.

A napokban megdöbbenéssel értesültünk róla, hogy Gyöngyösi Márton városunkba látogat. Az a jobbikos képviselő, aki novemberben a zsidók összeírásáról beszélt, az a képviselő, akinek megnyilvánulása óriási felháborodást váltott ki a világban, nem kevés kárt okozva ezzel Magyarországnak.

Ez a mai fórum tökéletes képet ad arról, hogy a szegedi Jobbik milyen világot képzel el, szomorú, hogy vannak olyan emberek Szeged városában, akik azonosulni tudnak ezekkel, az ordas eszmékkel. Sajnáljuk, hogy semmit nem tanultak dicstelen elődjeik múltjából, hogy szerintük még mindig vannak alsóbbrendű, kiiktatandó személyek Magyarországon.

A Demokratikus Koalíció azt mondja, hogy ma Magyarországon egyetlen közösség létezik: a Magyar Nemzet, ezért megkérjük a demokratikus ellenzék pártjait, a történelmi egyházak szegedi vezetőit, és minden jóérzésű szegedi honfitársunkat, hogy emeljék fel ők is szavukat az olyan emberek ellen, mint Gyöngyösi Márton, mert nem akarunk több listát, összeírást.

Jobbik: Szégyenletes, hogy a DK-nak van képe kioktatni

A Jobbik szegedi szervezete részéről Rácz Tibor alelnök reagált a közleményre. “A szegedi Jobbik azt tartja szégyenletesnek, hogy a Demokratikus Koalíciónak van képe bármilyen témában megnyilvánulni és kioktatni másokat, míg saját pártjukat a nyíltan magyarellenes és hazaáruló, az országot lerabló és kifosztó, a magyar emberek nyomorán élősködő és megrögzötten hazudozó Gyurcsány Ferenc és elvtársai vezetik” – fogalmazott a politikus. Hozzátette: a mai előadásra a DK aktivistáit is várják, “nem kell az éj leple alatt idelopózniuk a Jobbik-irodához”.

no images were found

Előző sztori

Csúszásban a szegedi közbringa

Default thumbnail
Következő sztori

Emelte a gázolaj árát a Mol

Legutóbbi hasonló cikkek