//

Szerb ultrák támadtak egy szerb pártelnökre Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szerbultrak_vizilabda_gsA Crvena Zvezda vízilabdaklub szurkolóinak egy csoportja rátámadt a szerb Liberális Demokrata Párt elnökére, Cedomir Jovanovicra, feleségére és barátaira szerdán Szegeden – írta a vajdasági Magyar Szó internetes kiadásában.

A cikk szerint a politikus és felesége nem sérültek meg, de egy barátjuk igen. A belgrádi csapat a férfi vízilabda Bajnokok Ligájának negyeddöntőjében a Szeged együttesével játszott, és 7-5-ös győzelmet aratott.

A szerb Kurir beszámolója szerint az incidens egy szegedi étteremben történt, ahol a Crvena Zvezda mintegy száz drukkerre tartózkodott. A feleségével és barátaival a helyszínre érkező politikus és a szurkolók között szóváltás alakult ki, majd a drukkerek egy csoportja bántalmazta Cedomir Jovanovicot, nejét és barátait.

A lap emlékeztet arra, hogy a szerb vízilabdaklub egyik szponzora a Fidelinka cég, amely Cedomir Jovanovic feleségéhez, Jelenához köthető.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére a történtekről későbbre ígért tájékoztatást.

Előző sztori

Medián: egymillió bizonytalan szavazó van

Következő sztori

Jégkorong: szenzációs győzelem a kazahok felett! + FOTÓK