Labdarúgás: Véber megint beszólt a szegedieknek

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Várhatóan igencsak paprikás hangulatú meccset vív szombaton a Szeged 2011 és a Mezőkövesd az NB II Keleti csoportjában. Az ősz után Véber György ismét beszólt a szegedieknek.

Pikáns meccs előtt áll az NB II Keleti csoportjának vezető helyét a héten átvevő Mezőkövesd trénere, Véber György. A szakember az ősszel viharos utóéletű meccset tudhatott maga mögött a Szeged 2011 ellen, s a Csakfoci.hu értesülése szerint városunkban pedig éppen ezért már készülnek a fogadtatására. Véber annyit mondott erre a Csakfocinak, hogy nem a neten kell üzengetni.

“Nem foglalkozom vele. Akik megcsinálták a balhét, már nincsenek is a szegedi futball kötelékében, így nem érdekel” – nyilatkozta Véber. “Nem vagyok egy mimóza, de itt is az első percben már azt éltették a barcikaiak, hogy nekem 15 éve kettős nyílt törésem volt a pályán. Itt tart az ország. Nem érdekel Szegeden semmi. Elutazunk, előtte ott edzünk, arra várjuk szeretettel a szegedi szurkolókat is, nem a neten kell üzengetni. A győzelemért utazunk” – mondta el a tréner, akinek csapata megverte a Kazincbarcikát, így vezeti is a tabellát. A tréner a 2-1-es siker után úgy fogalmazott, kicsit túlságosan is optimista hangulatban vannak.

“Kezdjük ott, hogy kételyek merültek föl a megrendezéssel kapcsolatban. Egész héten azt forszíroztam, hogyha nyakig is ér a víz, nekünk játszanunk kell. A szombati eredmények még inkább megerősítettek ebben. Hála istennek lejátszottuk a találkozót. Úgy gondoltam, próbatétel elé kell állítani a csapatot, amely nagyszerű körülmények közt nagyszerű futballt mutatott be három mérkőzésen, Képesek-e függetleníteni magukat mindentől? Volt több hátráltató tényező is: a körülmények, a játékvezetői ítéletek és általánosságban az, hogy 1-1 után lélektani hátrányban voltunk. Újabb lépcsőfokot másztunk meg, olyan extrém körülmények közt győztünk, amely csak a legerősebb csapatok ismérve. Megkoronáztuk az első három mérkőzést” – idézi a kovesdisport.hu a szakember nyilatkozatát.

Ősszel az ominózus meccshez kisebb botrány is kapcsolódott, az egyébként szegedi születésű Véber “szegedi suttyókat” emlegetett: “A szegedieknek nem nyilatkozok! Tóth Bálint meg a suttyói miatt, meg a csürhe szegedi szurkolók miatt, akiket idehoztatok, ezt nyugodtan leírhatjátok!” – nyilatkozta a SZEGEDma.hu tudósítójának az edző.

Előző sztori

Közel 1,3 milliárdból újul meg az SZTE Bolyai-épülete + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Az államhoz akarnak kerülni a védőnők

Legutóbbi hasonló cikkek