Sport

Labdarúgás: Véber megint beszólt a szegedieknek

Labdarúgás: Véber megint beszólt a szegedieknek

2013. április 2., kedd
Labdarúgás: Véber megint beszólt a szegedieknek

Várhatóan igencsak paprikás hangulatú meccset vív szombaton a Szeged 2011 és a Mezőkövesd az NB II Keleti csoportjában. Az ősz után Véber György ismét beszólt a szegedieknek.

Pikáns meccs előtt áll az NB II Keleti csoportjának vezető helyét a héten átvevő Mezőkövesd trénere,

Véber György

. A szakember az ősszel viharos utóéletű meccset tudhatott maga mögött a Szeged 2011 ellen, s a

Csakfoci.hu értesülése szerint

városunkban pedig éppen ezért már készülnek a fogadtatására. Véber annyit mondott erre a Csakfocinak, hogy nem a neten kell üzengetni. "Nem foglalkozom vele. Akik megcsinálták a balhét, már nincsenek is a szegedi futball kötelékében, így nem érdekel" - nyilatkozta Véber. "Nem vagyok egy mimóza, de itt is az első percben már azt éltették a barcikaiak, hogy nekem 15 éve kettős nyílt törésem volt a pályán. Itt tart az ország. Nem érdekel Szegeden semmi. Elutazunk, előtte ott edzünk, arra várjuk szeretettel a szegedi szurkolókat is, nem a neten kell üzengetni. A győzelemért utazunk" – mondta el a tréner, akinek csapata megverte a Kazincbarcikát, így vezeti is a tabellát. A tréner a 2-1-es siker után úgy fogalmazott, kicsit túlságosan is optimista hangulatban vannak.

"Kezdjük ott, hogy kételyek merültek föl a megrendezéssel kapcsolatban. Egész héten azt forszíroztam, hogyha nyakig is ér a víz, nekünk játszanunk kell. A szombati eredmények még inkább megerősítettek ebben. Hála istennek lejátszottuk a találkozót. Úgy gondoltam, próbatétel elé kell állítani a csapatot, amely nagyszerű körülmények közt nagyszerű futballt mutatott be három mérkőzésen, Képesek-e függetleníteni magukat mindentől? Volt több hátráltató tényező is: a körülmények, a játékvezetői ítéletek és általánosságban az, hogy 1-1 után lélektani hátrányban voltunk. Újabb lépcsőfokot másztunk meg, olyan extrém körülmények közt győztünk, amely csak a legerősebb csapatok ismérve. Megkoronáztuk az első három mérkőzést" – idézi a

kovesdisport.hu

a szakember nyilatkozatát. Ősszel az ominózus meccshez

kisebb botrány is kapcsolódott

, az egyébként szegedi születésű Véber "szegedi suttyókat" emlegetett: "A szegedieknek nem nyilatkozok!

Tóth Bálint

meg a suttyói miatt, meg a csürhe szegedi szurkolók miatt, akiket idehoztatok, ezt nyugodtan leírhatjátok!" - nyilatkozta a SZEGEDma.hu tudósítójának az edző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.