Sport

Labdarúgás: SZVSE-pályás meccsre készül, 3 pontot kapott a Szeged 2011

Labdarúgás: SZVSE-pályás meccsre készül, 3 pontot kapott a Szeged 2011

2013. április 4., csütörtök
Labdarúgás: SZVSE-pályás meccsre készül, 3 pontot kapott a Szeged 2011

Tanács Attila technikai igazgató csütörtökön reggel a SZEGEDma.hu-val közölte: úgy készülnek, hogy a SZVSE-stadionban fogadják szombaton a Mezőkövesdet. Újabb pályamunkás segíti a vízelvezetést.

A labdarúgó NB II Keleti csoport 21. fordulójában szombaton 16.30-kor az éllovas Mezőkövesd Zsóry SE-t fogadja a Szeged 2011. Az utóbbi hetek csapadékos időjárása miatt a SZVSE-pálya állapota messze van az ideálistól, így

az előzmények tükrében

várva várt derbi előtt a szurkolókat joggal foglalkoztatja a kérdés: lehet-e ott meccset rendezni? Csütörtökön reggel

Tanács Attila

technikai igazgatónál érdeklődtünk. "Úgy készülünk, hogy a SZVSE-stadionban látjuk vendégül a Mezőkövesdet. Gőzerővel dolgozunk azon, hogy minden rendben legyen, plusz egy pályamunkást is felvettünk, hogy megoldjuk a pálya vízelvezetését. Ott akarunk játszani, s mindenképpen be szeretnénk gyűjteni az oly fontos három pontot" - mondta a sportvezető.

A SZEGEDma.hu természetesen online, élőben közvetíti majd a találkozót.

A gárda háza tájáról hír még, hogy a Szeged 2011 és a Kazincbarcika az MLSZ fegyelmi bizottság döntése értelmében 3-0-lal megkapta a Vác ellen elmaradt meg pontjait. Más kérdés, hogy minden bizonnyal valamennyi résztvevő esetében így lesz ez tavasszal...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.