ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Less Vanessza

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Less Vanessza

2013. április 18., csütörtök
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Less Vanessza
Less_Vanessza (1)

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatában! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Mai Jó Arcunk

Less Vanessza

. Az Eötvös József Gimnázium tanulója, és általános szakon van. Az iskolával kapcsolatban változó a véleménye. Van, hogy nagyon szereti, van, hogy nem annyira. Ez a hangulatától is függ. Bár a közösséget jónak tartja. Szeged az egyik kedvenc városa, nem költözne el innen, ahhoz túlságosan a szívéhez nőtt.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 15 éves lány 3 éve hobbiszinten lovagol, de tervei közt szerepel, hogy versenyeken is induljon a jövőben. Saját lova még nincs, de szeretne majd azt is. Jelenleg Bordányba jár ki, hogy gyakoroljon. Szabadidejét a barátaival tölti, járják a várost. Sokat néz filmet, kedvencei a vígjátékok és a horrorfilmek. Olvasni is szokott, általában viccesebb könyveket szereti. Az utolsó, amit olvasott, és nagyon tetszett neki, Leiner Laura – A Szent Johanna gimi című kötet. Szórakozni tinibulikba jár a Retro Klubba az ismerőseivel. Viszont elmondta, hogy már a Tisza Riverre is szívesen lenézne, de az még nem jött össze neki.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Wizz Khalifa • Pitbull • Rihanna • Mac Miller • Rita Ora

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.