ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kalcsú Tündi

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kalcsú Tündi

2013. április 16., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kalcsú Tündi
Kalcsu_Tundi (1)

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A Radnóti Miklós Gimnázium tanulója, mai Jó Arcunk,

Kalcsú Tündi

. Speciális angol szakon van és szereti a sulit. Elmondása szerint nem kell annyit tanulni, mint először hiszi az ember és az iskolának is jó híre van, így megéri ott tanulni. Már gyerekkora óta tudja, hogy katona szeretne lenni, így Budapesten szeretne továbbtanulni, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Nem olyan régen költözött Makóról Algyőre a családjával, de annyira nem szeret ott lakni, szívesen visszaköltözne Makóra. Szegedet is szereti, de Makó közelebb áll a szívéhez. A 15 éves lány szabadidejében rajzol, netezik, barátaival van, és sokat lóg az Árkádban. Sűrűn szokott filmezni, leginkább a katonás, háborús filmeket kedveli. Nem meglepő módón, az egyik kedvence is ehhez a műfajhoz kötődik, a Katonák voltunk című film. Olvasni csakis kizárólag

Dan Brown

könyveit hajlandó, de azokat nagyon imádja. Amit kimondottan szeret tőle, az az Angyalok és démonok. Sokáig járt néptáncra Makón, de mióta eljöttek onnan, abbahagyta. Gondolkozott rajta, hogy majd elkezdi máshol, de az már nem lett volna ugyanaz a számára, így jelenleg nem táncol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.