Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Békési Bálint

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bekesi_Balint (1)Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatában! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Békési Bálint a Kőrösy József középiskola tanulója, speciális angol szakon van. Szereti a sulit, tetszik neki a közösség, és a tanárokat is jónak tartja. Mindenféleképpen szeretne majd egyetemen továbbtanulni. Lehetőleg folytatná a nyelvi képzést, így valamilyen angollal foglalkozó szakra szeretne majd menni.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 16 éves srác hobbi szinten sportol, több mindent is. Leginkább teniszezni és úszni szokott, de a legtöbb sportot kedveli. Szabadidejében zenét hallgat, a barátaival van, járja a várost és sportol. Amikor ideje engedi, akkor sokat néz filmet, volt olyan, hogy egy nap megnézett hármat is. Manapság sajnos kevésbé jellemző ez, mert elfoglalt. Kedvencei a vígjátékok és az akció filmek. Olvasni nem nagyon szeret. Szórakozni általában a Retro Klubba jár, vagy összeülnek az ismerőseivel valahol.

Nevetve gondol vissza arra az esetre, mikor teniszezés közben – véletlenül – fejbe lőtte az edzőjét teniszlabdával. Akkor, persze nem mert nevetni, mert meglepődött, de így visszagondolva, ez a történet vicces számára.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):
• One Republic
• The Script
• Tinie Tempah
• Calvin Harris
• Avicii

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Előző sztori

Harry herceg házasodna, barátnője még nem

Következő sztori

Kardos Péter: Az erkölcsi győzelem nem számít a tabellán