ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Békési Bálint

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Békési Bálint

2013. április 23., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Békési Bálint
Bekesi_Balint (1)

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatában! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Békési Bálint

a Kőrösy József középiskola tanulója, speciális angol szakon van. Szereti a sulit, tetszik neki a közösség, és a tanárokat is jónak tartja. Mindenféleképpen szeretne majd egyetemen továbbtanulni. Lehetőleg folytatná a nyelvi képzést, így valamilyen angollal foglalkozó szakra szeretne majd menni.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 16 éves srác hobbi szinten sportol, több mindent is. Leginkább teniszezni és úszni szokott, de a legtöbb sportot kedveli. Szabadidejében zenét hallgat, a barátaival van, járja a várost és sportol. Amikor ideje engedi, akkor sokat néz filmet, volt olyan, hogy egy nap megnézett hármat is. Manapság sajnos kevésbé jellemző ez, mert elfoglalt. Kedvencei a vígjátékok és az akció filmek. Olvasni nem nagyon szeret. Szórakozni általában a Retro Klubba jár, vagy összeülnek az ismerőseivel valahol. Nevetve gondol vissza arra az esetre, mikor teniszezés közben – véletlenül – fejbe lőtte az edzőjét teniszlabdával. Akkor, persze nem mert nevetni, mert meglepődött, de így visszagondolva, ez a történet vicces számára.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• One Republic • The Script • Tinie Tempah • Calvin Harris • Avicii

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.