Bulvár

Harry herceg házasodna, barátnője még nem

Harry herceg házasodna, barátnője még nem

2013. április 22., hétfő
Harry herceg házasodna, barátnője még nem

Házasodna Harry herceg, ám választottja egyelőre nem lelkesedik az ötletért - legalábbis a brit uralkodó unokája által kiszemelt menyasszonyjelölt közeli ismerősei szerint.

A The Sunday Telegraph című tekintélyes vasárnapi konzervatív brit lap pletykarovata úgy értesült, hogy

Harry

, aki jövőre ünnepli 30. születésnapját, szóba hozta az esküvőt jelenlegi szerelmének, a 24 esztendős

Cressida Bonasnak

. A lap bennfentes forrásai szerint azonban Cressida még túl fiatalnak tartja magát a házassághoz, és szinte „rémülettel tölti el”, hogy Harry most már állandóan csak erről beszél. A herceg négyhónapos – nemrégiben befejeződött – afganisztáni frontszolgálata idején is állítólag rendszeresen hívogatta barátnőjét, kérlelve, hogy várja meg őt. A helyzetet azonban bonyolítja, hogy Cressida még előző barátjával ápolt románcán sem jutott teljesen túl, és „tipródik”, mivel „kedveli” Harryt, akinek hercegi státusától ugyanakkor „nincs elájulva” – jelentik barátai. Cressida Bonas korántsem idegen udvari körökben: volt barátjának mostohaapja,

Milford Haven

márkija

II. Erzsébet

királynő unokatestvére, féltestvérének, Isabella Calthorpe-nak pedig egy időben Harry bátyja, a brit trón majdani várományosa, Vilmos herceg udvarolt – igaz, végül mindketten másnak esküdtek örök hűséget. Harry előző nagy szerelme a zimbabwei születésű dél-afrikai szőke szépség,

Chelsy Davy

volt. Chelsy és Harry hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát, a kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt. Chelsy ugyan jelen volt Vilmos herceg két évvel ezelőtti londoni esküvőjén – állítólag Harry kifejezett kérésére vették fel a meghívottak listájára –, és ebből annak idején sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a pár ismét összejött, ám Chelsy Davyt azóta sem látni Harry környezetében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.