Közélet

Fidesz: Bajnai a külföldi érdekek pártján áll

Fidesz: Bajnai a külföldi érdekek pártján áll

2013. április 11., csütörtök
Fidesz: Bajnai a külföldi érdekek pártján áll

A Fidesz szerint Bajnai Gordon volt kormányfő nem a magyar emberek, hanem a külföldi érdekek pártján áll, ha hatalomra kerülne, eltörölné a rezsicsökkentést.

Zsigó Róbert

, a Fidesz szóvivője az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta: a volt miniszterelnök egy szerdai interjújában színt vallott, nem támogatja a rezsicsökkentést. "Ha újra hatalomra kerülne, eltörölné azt. Ugyanazt a magyar emberekre veszélyes gazdaságpolitikát folytatná, mint korábban.

Bajnai

soha nem a magyar emberek oldalán, hanem a szolgáltatók és a külföldi érdekek pártján állt és áll ma is" - fogalmazott a kormánypárti szóvivő. Közleményében rögzítette: a Fidesz elkötelezett a rezsicsökkentés és a magyar emberek terheinek csökkentése mellett, ezért folytatja az aláírásgyűjtést. Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője az InfoRádió Aréna című műsorában szerdán szélhámosságnak nevezte a kormányzati rezsicsökkentést, mondván, a kabinet azt a hamis látszatot kelti, hogy az energia tartósan olcsóbbá tehető. Arra a kérdésre, hogy kormányra jutva visszavonná-e a mostani rezsicsökkentést, úgy válaszolt: más intézkedésekkel váltaná ki azt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.