/

Csocsó- és FIFA-bajnoksággal várunk a szegedi Árkádban!

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csocsó- és X-Box FIFA-tudásodat is csillogtathatod az Árkádban a hétvégén! Nevezz te is az All In PartyRadio és a SZEGEDma.hu közös tavaszi őrületére, az All In Kupára, ahol értékes nyeremények és Szeged élsportolói is várnak rád!

Verhetetlen vagy az X-Box focis játékaiban, esetleg te vagy a csocsóasztal legnagyobb mágusa?

Bizonyítsd be, látogass ki az All In PartyRadio és a SZEGEDma.hu hírportál közös, kétnapos bajnokságára az Árkádba április 12-én és 13-án! A Szertár Sportbolt Szeged üzletében induló All In Kupára nevezési díj nincs, értékes nyeremények azonban annál inkább: serleg, focilabda, vásárlási utalvány, két hónapos bulibérlet és italkupon várja a legügyesebb digitális- és csocsólabda-zsonglőröket.

Zsebeld be az értékes ajándékokat, vagy csak gyere el, és szurkolj a többieknek, hiszen egész nap élő kívánságműsorral, bejelentkezésekkel és ismert, szegedi sportolókkal várunk a helyszínen!

Program:

Péntek
FIFA-bajnokság (platform: X-Box) – nevezni a helyszínen április 11-én este 20 óráig!
Díjak: serleg, focilabda, 1 All In belépő április és május hónapra, 5000 forintos italkupon.

Szombat
Csocsóbajnokság – két fős csapatok nevezését várják a helyszínen péntek este 20 óráig!
Díjak: serleg, 10 000 forintos Szertár vásárlási utalvány, 1 All In belépő április és május hónapra, 5000 forintos italkupon.

A részletekért tekintsd meg a rendezvény plakátját!

Előző sztori

Kosárlabda: szépen búcsúzna közönségétől a Szedeák

Következő sztori

Az önkényuralmi jelképek tiltásáról tárgyal a parlament