Közélet

Országszerte fokozott rendőri ellenőrzés hétfőtől, négy hónapig tarthat

Országszerte fokozott rendőri ellenőrzés hétfőtől, négy hónapig tarthat

2013. március 31., vasárnap
Országszerte fokozott rendőri ellenőrzés hétfőtől, négy hónapig tarthat

Fokozott ellenőrzést rendelt el az egész ország területére az országos rendőrfőkapitány hétfőtől, április elsejétől legkésőbb július végéig, többi között az illegális migráció elleni közdelem és a kerékpárosok és gyalogosok közlekedésbiztonságának javítása érdekében - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata vasárnap.

A rendőrségi honlapon olvasható közlemény szerint Papp Károly vezérőrnagy a szükséges ideig, de legkésőbb július 31-én éjfélig rendelte el a fokozott ellenőrzést, amelynek célja az illegális migrációval kapcsolatos rendőri feladatok végrehajtása, a lakosság biztonságérzetének javítása, a települések közbiztonságának megszilárdítása, valamint a közterületen elkövetett bűncselekmények és szabálysértések visszaszorítása. A fokozott ellenőrzés kiterjed a kerékpárosok és a gyalogosok közlekedésbiztonságának javítására, illetve a biztonsági eszközök előírás szerinti használatára és az ittas vagy bódult állapotban közlekedő gépjárművezetők, kerékpárosok kiszűrésére is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.