Sport

Futsal: Eb-selejtezőn a válogatott Hegyesi Zsolttal + FOTÓK

Futsal: Eb-selejtezőn a válogatott Hegyesi Zsolttal + FOTÓK

2013. március 27., szerda
Futsal: Eb-selejtezőn a válogatott Hegyesi Zsolttal + FOTÓK

Szerda este 18 órától vívja első Európa-bajnoki selejtezőjét az UTC-s Hegyesi Zsolttal soraiban a magyar férfi futsalválogatott az olaszországi Bariban.

A mieink kedd hajnali indulását kissé veszélyeztette az időjárás,

a Futsal-Hungary.hu szakportál beszámolója

szerint nem volt biztos, hogy fel tud szállni a gép a rossz idő miatt, így bizonytalan várakozásban telt a reptéri időtöltés. Végül a márciusi tél megkegyelmezett, a repülőgép útnak indulhatott az együttessel a fedélzeten, és Münchenen keresztül megérkezett Bariba, ahol már sokkal barátságosabb klíma várta a csapatot, 14 fok és napsütés. A reptérről a szállodába vezetett az út, ahol Hegyesiék találkozhattak leendő ellenfeleikkel, hiszen mind a négy együttesnek ugyan az a főhadiszállása. A programban az ebéd után délutáni edzés szerepelt, amit

Frank Tamás

a selejtező helyszínén tarthatott. A csarnok több mint 4000 férőhelyes, remek helyszínnek ígérkezik. Az estét a szállodában közös meccsnézés zárta, ahol a játékosok közösen kiszurkolták Dzsudzsák Balázséknak a törökországi döntetlent. A csapat jó hangulatban van, és bizakodva várja a küzdelmeket. "A havazás miatt kisebb csúszások voltak a légi közlekedésben, ami fárasztó volt, de végül rendben megérkeztünk Bariba. A szállásunk elfoglalása után ebéd, délutáni edzés majd vacsora következett, ma pedig délelőtt volt tréningük, majd az ebéd után pihenő követezik, azután taktikai megbeszélés és készülünk az esti meccsre Montenegro ellen. Nagyon nehéz csatára számítok, de mindenképpen nyerni szeretnénk" - tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t a helyszínről szerda délben

Hegyesi Zsolt

, az UTC Futsal Team játékosa. Mint megtudtuk, a magyar válogatottból az aramisos

Németh Péter

hátfájással küzd, ezért az ő szereplése még bizonytalan a nyitómeccsen. A csoport nyitómérkőzésén a montenegrói csapattal kezdenek a mieink 18 órakor, ahol mindenképpen nyerni kell, a továbbjutási álmok valóra váltásához, már pedig más célja nem is lehet a Frank-legénységnek.

Az 1. Eb-selejtező csoport (Bari) menetrendje:

március 27., szerda, 18.00:

Magyarország - Montenegro, Olaszország - Finnország

március 28., csütörtök, 18.00:

Finnország - Magyarország, Olaszország - Montenegro

március 30., szombat, 19.00:

Finnország - Montenegro, Magyarország - Olaszország

A magyar férfi futsalválogatott Eb-selejtezős kerete:

Kapusok:

Balázs Zoltán (Rába ETO), Pallai Gábor (MVFC).

Mezőnyjátékosok:

Harnisch Ákos (Rába ETO), Lódi Tamás (Rába ETO), Dróth Zoltán (Rába ETO), Németh Péter (Colorspectrum Aramis), Lovas Norbert (MVFC), Trencsényi János (MVFC), Szécsi Barna (MVFC), Rábl János (MVFC), Frank Péter (Gödöllő-Vasas), Hegyesi Zsolt (UTC Futsal Team), Nagy Tamás (Spre Strovolos), Dávid Richárd (Colorspectrum Aramis).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.