Sport

Futsal: dél-alföldi rangadó Algyőn

Futsal: dél-alföldi rangadó Algyőn

2013. március 4., hétfő
Futsal: dél-alföldi rangadó Algyőn

Hétfő este igazi dél-alföldi futsalcsemege várja az agyői Fehér Ignác Tornacsarnokba kilátogatókat: az SZTE EHÖK SE csapata a Pioneers Viharsarki FC-t fogadja az NB II Keleti csoportjában.

A két gárda őszi összecsapásán

8-5-re a viharsarkiak diadalmaskodtak

, így van miért visszavágnia

Cserenkó Szabolcs

csapatának, amely a bajnokság utóbbi négy találkozóján nem talált legyőzőre, s legutóbb csütörtökön a MEFOB selejtezőjében is

könnyed, 11-3-as győzelmet aratott

kaposvári riválisa felett. "Ősszel 8-5-re kikaptunk Békéscsabán, akkor - hét forduló elteltével - még nem volt meg az a csapategység, ami jelenleg jellemzi a társaságot. Ugyanakkor így sem volt sok különbség a két gárda között" -

mondta el a Hökkentő.hu-nak

az együttes edzője. "A múlt héten tudtommal nem volt meccse a Viharsarkiaknak, talán a hazai pálya mellett ez is előnnyé válhat. Ki-ki meccset várok a találkozótól. Jó szellemben, jól védekezve és sok gólt lövünk az utóbbi időben, mindenképp a 3 pont megszerzése a cél" - tette hozzá Cserenkó Szabolcs. A jelenleg 27 ponttal a 8. helyen álló egyetemisták 5 pontra vannak lemaradva a békéscsabaiak mögött, s bár egy meccsel többet játszottak a szomszéd megyeieknél, egy győzelemmel nagyot lépnének a tabella 7. fokozata felé, ami a felsőházi rájátszást jelentené Kalánoséknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.