Közélet

Elismerést kapott a katasztrófavédelemtől a SZEGEDma.hu + FOTÓK

Elismerést kapott a katasztrófavédelemtől a SZEGEDma.hu + FOTÓK

2013. március 14., csütörtök
Elismerést kapott a katasztrófavédelemtől a SZEGEDma.hu + FOTÓK

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gyors és hiteles tájékoztatásárt tüntette ki hírportálunkat a Magyar Sajtó Napja alkalmából.

Március 15-e, a Magyar Sajtó Napja alkalmából nyújtott át elismerést a SZEGEDma.hu-nak a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Portálunknak azt kívánták ezzel megköszönni, hogy a szervezet híreit gyors és hiteles tájékoztatásunk során juttatjuk el az olvasóközönséghez. Az emléklapot

Pintér M. Lajos

főszerkesztőnek nyújtotta át az igazgatóság épületében

Szatmári Imre

tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató. Pintér M. Lajos ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, a SZEGEDma.hu kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minél gyorsabban, pontosabban és sokrétűbben tájékoztassa a nagyközönséget a katasztrófavédelem munkájáról, beavatkozásairól, az egyes veszélyhelyzetekről és azok elhárításáról. Ezt azért tartja különösen fontosnak, mert ez a terület a közösségi média megerősödése okán rendkívül érzékeny a különféle rémhírek, félinformációk, találgatások szélsebes elterjedése szempontjából. Hozzátette, portálunk külön köszönettel tartozik a katasztrófavédelem munkatársainak, sajtószóvivőjének a zökkenőmentes együttműködésért. Ugyancsak elismerést vehetett át a Délmagyarország/Délvilág/delmagyar.hu, a Rádió7/promenad.hu és a VTV Szeged szerkesztősége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.